4,2
1941 Puanlama
Sweeney Todd: Fleet Sokağının Şeytan Berberi hakkında görüşlerin ?
26 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Açıkcası bu filmin müzikal bir film olduğunu bilmeyerek izledim. Makas eller tarzındaydı. Filmin sonunda sanki bir masal okumuş gibi oluyorsunuz. Ama şunu söylemek gerekir film akıcı değildi. Yer yer sıkıyordu. Kimseye tavsiye edebileceğim bir film değil. Çünkü hem müzikal hem de ortalığın kan gölüne döndüğü film tarzlarının ikisini de seven bir kesim bulunmamakta...
10 Temmuz 2017 tarihinde eklendi
Müzikal türü ile Dramayı birleştirmek tam Tim Burton tarzı.
Açıkçası bu film herkese hitap etmiyor biraz tiyatro tadında ama alttan güzel mesajlarda veriyor.
İzlenmesi gerekiyor bence
13 Şubat 2008 tarihinde eklendi
sakın tim burton filmi diye çocuklarınızı götürmeyin,bu kadar kan akması sağlıklı değil bir filmde..bazı 'resimler' kadrajlar ve genel atmosfer çok başarılı onun dışında kan ve vahşet fazla yeralmış filmde..
24 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
ılk oncelıkle fılmın afişini cok begendım:) inş. fılmde afısı kadar guzeldır cok merak edıoyorumm bu fılmı johnny depp emınım yıne super bır performans sergılemıstır neyse ızleyıp goruruz:)inş. en kısa zamanda gosterıme gırer....
5 Nisan 2008 tarihinde eklendi
harika bi film. ortam ve kıyafetler de süper. zaten en iyi sanat yönetmeni oscarını aldı.Fİlm hiç bişey olmasa johnny depp için bile izlenir zaten.bu oyuculuğa oscar nasıl verilmez anlamıyorum. bu filmde ustalığını öyle bi konuşturmuş ki bravoo.
5 Şubat 2008 tarihinde eklendi
bide bişiy daha söliceğim tim ne kadar aşık ki eşine ölü gelindeki karakterle ne kadar çok birbirne benziyorlar. sanki onu oynatmış hayalinde.. Ama çok karizmatik hatun he
29 Haziran 2008 tarihinde eklendi
film bence çok güzeldi..ve farklıydı..johnny depp in performansına bayıldım...ama sonu çok kötü bitti..böyle beklemezdim..
18 Şubat 2008 tarihinde eklendi
ben de bu filmi çok uzun zamandır bekliyenlerdenim. yorumlara baktım da genel olarak oyunculuk değil de senaryo beğenilmemiş. ki bence filmin senaryosunu beğenmeyenlerin !çoğu! --herkesi kastetmiyorum.kimi gerçekten beğenmemiştir. saygı duyarım.-- senaryoyu anlayamamış. özür dilerim ama filmin ana fikrini anlatmak istediğini anlayamamış bi grup insan var burda.
3 Mart 2008 tarihinde eklendi
Mükemmel bir filmdi. Harika bir müzikal kesinlikle izlenmesi gerekir diye düşünüyorum.Resmen psikolojik bir gerilim.Oyunculuk zaten mükemmel tartışmasız 10/9
24 Şubat 2008 tarihinde eklendi
gayet güzel bir filmdi, kalite var. türüne korku gerilim denemez, bazı yorumlarda kan sahneleri çok abartılmış, okadar değil, film gothik tarzda gayet iyi bir film, ancak müzikal neredeyse filmin tamamını oluşturuyor. johnny depp herzamanki gibi çok karizmatik ve süper bir oyunculuk sergiliyor
15 Şubat 2008 tarihinde eklendi
filmde dialog yerine müzikal kullanılmış, filmin 15 dakikasından sonra cıkanlar oldu, tahammül edebilirseniz gidin derim :)
2 Eylül 2016 tarihinde eklendi
Sweeney Todd, ünlü Broadway müzikalinden uyarlanmış, Tim Burton'ın yönetip Johnny Depp, Helena Bohnam Carter ve geçen aylarda kaybettiğimiz Alan Rickman'ın başrolünde olduğu bir intikam filmi. Filmin konusunu yazmaya gerek duymuyorum çünkü bu film, klasik bir intikam filminden ibaret temelinde. Ama bir fark var.

Sweeney Todd, oldukça farklı bir film olduğunu her saniyesinde belli ediyor. Konsept, mekanlar ve kostümlerin hepsi mükemmel. Ama özellikle de oyunculuklara bayıldım. Depp, en iyi ve en güçlü performanslarından birisini bu filmde göstermiş. Carter da öyle. Bu ikilinin birlikte yaptıkları en iyi işlerden birisi ortaya çıkmış. Özellikle de müzikal sahnelerini canlı olarak söylemeleri oldukça cesurdu, oyunculuklarının içine şarkıları da ekleyince, daha da iyi bir performans ortaya çıkmış.

Aslında, bu film gerçekten kendi dalında bir fark yaratmaya çalışmış ve başarmış da. Sadece, bütün bunlara rağmen bir intikam filmi olarak kalması filmi biraz zayıf göstermiş. Bu yüzden film bittikten sonra sizi aşırı etkilemiyor. Sadece, en dramatik şekilde bitiyor.

Ama genel anlamda, Sweeney Todd'u başarılı buldum. Her ne kadar "intikam" konusunda beni etkilemese de, başarılı oyunculukları ve konseptiyle kendi alanında bir fark yaratmayı başarmış. Eğer intikam filmlerine bayılıyorsanız, bu film belki de sizin en sevdiğiniz film olabilir. Meraklısına.

TOPLAM PUAN: 7.5/10
14 Şubat 2008 tarihinde eklendi
depp ve carter in oyunculuğuna diyecek birşey yok tim burton dan daha iyi bir film beklerdim sıradan bir intikam filmi olmuş....
müzikal sevmeyenler hiç bulaşmasınlar bazen epey sıkıcı olabiliyor (bu arada anthony i oynayan eleman ve çırak berbattı) 10/6
19 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
Müzikal olması dolayısıyla bir önyargı sahibi olunmasına gerek olunmadığını güzel bir biçimde seyirciye sunan bir filmdir kendileri. Johnny Depp, Helena Bonhem Carter ve Tim Burton.. Bu 3lü birlikte olduğu vakit zaten izlenen film kendine hayran bırakmaz da ne yapabilir ki? Kesinlikle izlenilmesini tavsiye ederim, tavsiyeden öte soyut olarak boğazınıza bir bıçak dayayabilirim, izleyin, izleyin, izleyin.
" I feel you Johanna. "
9 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Müzikal filmlerini bana sevdiren bir film. Son derece mat ve karanlık bir palete sahip filmin, kan unsurlarının parıldamasıyla eşsiz bir sanat eseri ortaya çıkmış. Oyunculukların, müziklerin ve mekanların kalitesi filme yansımış olmalı ki neredeyse iki saat olan filmden hiç sıkılmıyorsunuz, bir çok kez izledim bu filmi, kalbimde ayrı bir yere sahip son derece yaratıcı bir yapım. Son derece yaratıcı, şık bir film, kesinlikle izlenmesi gerekenler listenizde başı geçmelidir diye düşünüyorum, puanım; 10/8.