dilarasarikurt
5 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Şu ana kadar bütün Tim Burton filmlerini izledim ve hiç pişman olmadım.Bence Tim Burton dünya üzerindeki en başarılı ve en cesur yönetmenlerden bitanesi.Johnn Depp ise hiç bi filmini kaçırmadığım bi oyuncu ikisi de çok başarılılar.Bu filminde diğer Tim Burton-Johnny Depp filmleri gibi süper olucağına eminim.
tim burton ve johny depp muhteşem bir ikili bence yaptıkları tüm filmlerde harikalar yaratıyorlar.sweeney todd'da çok güzel olmuş, tim burton meraklılarının mutlaka izlemesi gereken bir film.. umarım bu güzel filmlerin devamı gelir..
söylenebilcek fazla bir şey yok johnny depp ve tim burton birleşip tekrar harikalar yaratmış... Kurgusuyla, oyunculuğuyla görüntüsüyle vb eksiksiz bir film!
müzikaller gerçekten bazen insanı sıkıyor ama genel olarak johnny depp ve helena süperler... Mekanlar çekimler gerçekten mükemmel birde kesim sahneleri biraz daha gerçekçi olsa tam süper olacaktı ama yinede izlenmeye değer xD
bence gerçekten iğrenç bi film daha fazlasını beklemiştm müzikten başka bişe yok buna müzikal denir sadece film değil beğenenleri bilmem ama hiç tarzım değildi 20 dk izledm we bıraktım dayanılcak gibi değildi!...
çok iyi bir film diyemem çünnkü müzikaller bayıyo bir süreden sonra,konusuna gelince pekte güzel diyemicem izleyebileceğiniz daha iyi bir film varsa önce onu tercih edin :))