Elizabethtown
    3,6
    Elizabethtown hakkında görüşlerin ?

a-tangulu
    a-tangulu

25 Mart 2007 tarihinde eklendi
    baştan aşağı sıkıcı durağan ve bunaltıcı bi film içerisindeki aşk ise saçma sapan bi aşk ve gereksiz bi uzunlukta film izlerken uyumamak için zor dayandık ...
    cagnac
    cagnac

24 Mart 2007 tarihinde eklendi
    Bu film sırf Kirsten Dunst'ın sempatik ve insanın içini ısıtan o gülümsemesi için seyredilir. Gerçekten çok doğal rol yapan harika bir aktris. Orlando Bloom'un ise çok yapay bir rol sergilediğini düşünüyorum, başarılı bulmadım. Film genel olarak başarılı bir film, izleyici çekmesi gereken doğal bir film.
    kenloach
    kenloach

3 Mart 2007 tarihinde eklendi
    Gayet farklı ve keyifli bir film.Çok keyifli 2 saat geçirdim.Filmde çalan şarkılar harika
    freecritic
    freecritic

17 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    Film tek kelimeyle berbat.Bloom’un böyle bir filmde oynaması onun için bile büyük bir eksi.Bu puanı kesinlikle haketmeyen,çok durağan,çok sıkıcı bir film.Böyle bir film niye yapılmış anlayabilmiş değilim.Hiçbir filmi yarıda bırakmayı sevmediğim için filmi sonuna kadar, bitmesi için dua ederek izledim.Filmde geçen tek bir şey doğruydu:’’Fiyasko’’
    duygu-1993
    duygu-1993

31 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    pek isteyerek izlememiştim.ama izleyince vayyyhhh bee iyi ki izlemişim dediim.filmde dikkatimi çeken iki şey vardı:kristen dunst ve orlando bloom...hiç bir şey olmazsa bile bu ikisi için izleyin derimm...
    koraygunca
    koraygunca

29 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    tamamen amerikan kültürüne ait bir film cenazeleri, aşkları, aile bağları, tarihi kendime ait pek bişey bulamadım açıkçası filmde ama oyuncular seyrettiriyor; dunst hayranıyım :))
    Cansu T.
    Cansu T.

27 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    Filmi izlemeye gerçekten büyük bir hevesle başladım.Ancak dakikalar ilerledikçe bu işkenceye daha fazla dayanamayacağıma karar verdim.İzlemeden önce yapılan yorumlara baktığımda çekirdek bir film olduğuna karar vermiştim:(Gerçekten çok büyük hayal kırıklığına uğradım!!!
    meliteen
    meliteen

26 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    açıkçası daha ii bir film bekliodum.ama filmin sonu gerçekten süper.amelie yi izlediyseniz ve sewdiyseniz bu filmde çok ortak yön bulacaksınız.ee doğal olarak bunu da seveceksiniz.
    yigit-ersin
    yigit-ersin

23 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    çok sıcak,çok içten,çok masum....aşkın en saf hali...insanı kendine bağlayan bi film...kızın kendi yaptığı,yolda çoçuğun ziyaret edebileceği,yemek yiyebileceği,konaklayabileceği vs yerleri gösteren,fotoğraflarla ve yazılarla oluşturduğu harita gerçekten harikaydı...ve tabiki son sahnede haritanın onları buluşturmasıda... 8/10
    karademir-23
    karademir-23

19 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    film gerçekten çok ilginç cenaze gibi üzücü bir olay bu denli eğlenceli işlenebilir filmde beraberlik aile aşk gibi konular ustaca işlenmiş doğrusu bu tarzı çok eğlenceli buldum elbette müziklerde çok güzel. Ne diyebilirimki bence izleyin
    yuzbasiyulaf
    yuzbasiyulaf

13 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    Çok keyifli hayatın tadını çıkarmamız gerektiğini çok güzel vurgulayan çok büyük bir zevkle izledigim bir filmdi. Bence harikaydı..
    arsev17
    arsev17

10 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    Klişe romnantik filmlerden uzak enteresan ir film. sadece aşkı değil yanında başka temalara da değinmesi ayrı bir güzelliği. bazı sahneler vardı ki hiç aklımdan çıkmıyor. mitchti sanırım babanın adı. ölüm töreninde çalan parça, ateşle havalanan kuşun görkemli düşüşü ve yangın alarmı vesilesi ile sanki yağmur yağıyor havası... filmin bütün müziklerinin de süper olduğu söylenebilir. Bence izleyin.
    ahmetkeskinn
    ahmetkeskinn

8 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    keşke hayat bukadar güzel olabilse;)

hiç olmazsa bizleri hayatın bu sıkıcılığından uzaklaştırabiliyor;)

izlenmeye değer iyi kalpli bi film;)
    iste-budur
    iste-budur

29 Aralık 2006 tarihinde eklendi
    o kadar keyifliki izlemesi...klasik bir romantik komedi filmi değil.sürekli delicesine bir mutluluktan sonra toplamda 10 dakika süren ayrılık saneleri yok.kız çocuğu,ya da esas adam kızı en son havaalanında aramıyor.kısacası her türlü klasik romantik komedi hareketinden uzak bir film.o yüzden de çok iyi.orlando bloom ve kirsten dunst pek yakışmışlar zaten=)
    bence iyi bir film sonuç olarak...hatta en iylerden...
    l-i-l-a-H
    l-i-l-a-H

27 Aralık 2006 tarihinde eklendi
    Geçen yıl seyretmiştim sinemada bu Cameron Crowe şahaserini harikülade bir kendini iyi hiset filmiydi benim için ;) Filmdeki uzun telefon görüşmelerini seyredince benimde aynı şekilde minimum 8 saat aralıksız telefon görüşmesi yaptığım aklıma gelmişti ;)