Elizabethtown
    3,6
    Elizabethtown hakkında görüşlerin ?

ananaspapaya
    ananaspapaya

30 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    özellikle müzikleri ve orlando bloom'un yolculuğa çıktığı sahneleri gerçekten çok başarılı ve güzel olan bi film. filmin öncesi de iyiydi ama bazı konuşmalar derin olsun derken anlamsız olmuş bence ya da ben anlamadım :) rastlarsanız izleyin derim..
    rudeonerudeone
    rudeonerudeone

26 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    açıkçası filmden nefret etme derecesine geldim izlerken.yorumlara göre genel olarak beğenilmiş bi film ama bana aşırı gereksiz ve sonuçta anlatmayı becerdiği hiç bişey olmayan bir film gibi geldi elizabethtown.sadece kirsten dunst için bile izlenemeyecek kadar kötü bana göre.çok sıkıldım bitsin artık dedim defalarca,orlando bloom un karakterini de hiç sevmedim.kısaca boşuna izlenmiş bi film olarak hafızamda yer etti.
    cnwr-cnwr
    cnwr-cnwr

16 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    bu filmdeki konu sadece aşk ya da romantizm falan değil. bu insanların değer verdikleri şeylerin her yaşa ve her duruma göre değiştiğini anlatan bir film. insanın zengin olmak için başkalarının varlıklarına sahip olmak yerine kendi sahip olduklarının farkına varması gerektiğini anlatan bir film. ben bu filmi bu kadar sığıdan izleyenlerin nasıl bu kadar kolay harcayabildiklerine inanamıyorum.
    gulaydogan84
    gulaydogan84

27 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    hiç boşa zaman harcamayın izlenecek daha güzel filmler var...
    sheva-1905
    sheva-1905

25 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    bu filmin türüne komedide yazılmış filmde komedini ’k’ si bile yok 10 üzerinden 3 ideal bu filme cünkü cok sıkıcı
    eyetisener
    eyetisener

5 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    Tipik bir romantik komedi filmi olsa da sonuna kadar kesintisiz izlenebiliyor. Türünün en iyi örneği olmasa da hoş vakit geçirmek için denenebilir. " Kirsten Dunst gerçekten iyi bir oyuncu" dedirtiyor.
    dirensar
    dirensar

30 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    Romantik komedi seviyorsaniz, izleyin yoksa bosa vakit harcamayin.
    selma-tezer
    selma-tezer

22 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    Bence güzel bir film.İş hayatındaki büyük başarısızlıkla babasının kaybetmenin acısını yaşayan bir adam ve bu arada bulduğu aşk.Sizi şaşırtacak heyecanlandıracak bir kurgusu yok,sade fakat içten.Herhangi bir konuda başarısızlık yaşıyorsanız izleyin derim iyi gelebilir.İzlemeyenler bundan sonrasını izledikten sonra okusalar daha iyi olur.Kristen Dunst ın yaptığı harita çok güzeldi bayanlar olduğu kadar erkekler de kendisine süpriz yapılmasını hak ediyor:)
    jhnnydpp
    jhnnydpp

15 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    hiç beğenmedim...oldukça saçmaydı bnce yani zaman kaybı diyebilirim
    kunteperotk
    kunteperotk

10 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    Kızın yaptıklarını görünce keşke benim de böyle sevgilim olsa diyebilirsiniz(güzellik olarak imkansız ama huyu benzesin bari diyeceksiniz)
    bilgehan-tufan1
    bilgehan-tufan1

9 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    Arkadaşlar bu filmi , biraz olsun dikkatli izleyen ve ben biraz olsun duygudan anlarım diyen beğenir abii
    Ertan Can
    Ertan Can

8 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    Bu filme 2 saat ayırdığıma inanamıyorum.
    hilaltugcfl
    hilaltugcfl

18 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    Kelimenin tam anlamıyla berbet ve sıkıcıydı.Üç arkadaş izledik ve aynı şeyi düşündük.Sırf vaktimiz olduğu, para verdiğimiz ve oyuncuların hatrına belki sonlara doğru güzelleşebilir umuduyla izledik ama nafile.Yaw adamın babası ölmüş umrunda değil bayram yapacak nerdeyse haddinden fazla saygısız ve bu da bana itici geldi.
    sayns
    sayns

9 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    Kirsten Dunst ’ın oyunculuğunu hiç beğenmiyorum ve itici buluyorum ve Elizabethtown ’ ı da gölgede bırakmış .
    krizantem-em
    krizantem-em

25 Mart 2007 tarihinde eklendi
    eğlenceli bazen üzücü
    en azından farklı bir filmdi...
    izlerken sıkılmaz ve pişman olmazsınız...