srdn20
4 Mart 2008 tarihinde eklendi
eğer bnm gibi orlando bloom hayranysanız gerçekten film size güze gelebilir ama normal izleyenler için boş vakitlerini dolduracak bir film olarak kalabilme ihtimali çok büyük
bu filmden sakının diyorum başka da birşey demiyorum resmen verilen paraya yazıktır yani bu ikioyuncu nasıl bu kadar sıkıcı bir filmde oyamışlar hayret doğrusu. filmde sürekli konuşma sahneleri var ve çoğu da boş ve anlamsız öyle laf olsun diye konuşup duruyorlar. filmi sürekli ileri sararak izledim ve bir daha da asla izlemem çok gereksiz bir film...
Kirstun Dunst ve Orlando Bloom hayranları için izlenebilitesi yüksek sımsıcacık romantik, fazla kafa yormayan bir film. Boş zamanınız var kafa dağıtmak istiyorsanız izlerim derim ben.
bende malesef olumsuz yorum yapmak zorundayım çünkü gerçekten de film ölü... insan ın sıkıntıdan patlayıp çatlayası geliyor... çok saçma sapan bir film kimse boşa vakit harcamasın. 10/2
Bu nedir böyle ya...Cameron Crowe nasıl böyle bir film yaptı inanamıyorum.Sinema tarihinin yüz karası filmlerden birisi.İnsanları bayıltmak için Cameron Crowe elinden geleni yapmış.Başarılıda olmuş.
Müzikler için izlencek film... Bence kesinlikle soundtrack dinlenmeli tabi bu müzik tarzını sevenler için... Ayrıca zaten filmin yapımcısı bu film adeta müzik için yapıldığını söylemişti... Ben yine de sevdim insana pozitiflik katan bi film tamam çok ilginç bi konusu olmayabilir ama bence görsel açıdan müzik açısından oyuncular açısından çok güzel. Hatta Susan Sarandon'n bi sahnesi varki izlenmeli bence...
Filmi az önce izledim ve gerçekten çok beğendiğim. Özellikle filmin müzikleri çok harika. Senaryosunu ve Kirsten Dunst'un performansını çok beğendim. Bence izlenmesi gereken bir film 9/10
Muzikleri gercekten muhtesemdi, filme gelince ok begendigimi soylemeliyim ikili arasindaki o adi konulamaz sey tarafimdan cok begenildi.İzlenilesi bir romantik-komedi.Ama filmin asil anlatmak istedigi ne ask ne de onun gibi birsey.Bunu anlayanlarin ne kadar hosuna gittigini anlamaktayim..10/8