Alone in the Dark
    Alone in the Dark hakkında görüşlerin ?

rradikall
    rradikall

7 Aralık 2004 tarihinde eklendi
    YALNIZ FİLMİN MÜZİKLERİ BİRAZ RE OYUNLARINDAN TAKLİT GİBİ...
    reloaded-2
    reloaded-2

6 Eylül 2004 tarihinde eklendi
    belkide suana kadar oynadığım en zor oyunlardan biriydi alone in the dark 4. umarım filmde oyuna sadık kalınarak yapılır ve ona yakışacak bir film olur. ayrıca Edward Carnby rolü için daha uzun boylu ve iyi aktör seçilebilirdi
    erzincansporlu
    erzincansporlu

17 Haziran 2004 tarihinde eklendi
    Ya bu bilgisayar oyununa eskiden bayılıyodum! Filmin güzel olacağını tahmin ediyorum! Bekleyip görüces! Zaman çabuk geçiyor arkadaşlar!!!!
    gizemacer
    gizemacer

28 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
    slateri özlemiştik gerçekten umarım iyi olur bu bilgisayar oyunlarıda olmasa yapımcılar ne yapıcaklar bilemiyorum bu arada duyduguma göre tek ken oyunununda filim yapılması gündemdeymiş ve yapılmaya başlamış siz ozaman görün filim çok merakla bekliyorum gerçekten yapılırsa süper olur mortal kombat gerçekten iyiydi tek ken de çok iyi olucagına inanıyorum bekliyelim ve görelim
    fenerbahce331
    fenerbahce331

20 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
    valla benım gıbı ps oyunlarına duskun olanlar ıcın kacırılmayacak bır fılm...sımdıden acayıp heyecanlandım
    barfly-2
    barfly-2

7 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
    slater tekrar başrolde. gözlerim yaşardı. çok duygulandım!!!
    ozanhamdi
    ozanhamdi

28 Nisan 2004 tarihinde eklendi
    Acayip heyecanlandım. Lisedeydik henüz, şimdilerin güleceği grafiklerle oyunlarımız vardı, bizi deli gibi heyecanlandıran. Alone in the Dark, onlardan en özeli benim için. Sabırsızım... Umarım bilgisayar oyununu aratmaz.