sardok
9 Temmuz 2005 tarihinde eklendi
video oyunlarindan cevirme filmleri bir turlu basaramiyorlar sacma bir senaryonun uzerine ozel efekleri doldurup piyasaya suruyorlar izlemeseniz de olur derim bu arada christian slateri ilk gulun adi filmde izlemistm cok ufakti ve cok yetenekliydi boyle filmlerde oynamaya devam ederse erken emekli olabilir nolur yapma....
Gerçekten inanamıyorum. Yani harbiden çok yazık olmuş..! Haftasonu 3 tane dvd mi aldım geçtim başına ama en çok izlemek istediğim filmi yani ALONE İN THE DARK`'I en sona bırakmıştım. Heyecandan kanım iki kat kaynıyordu fakat hajı buz gibi oldum Hiç böylesine şeklini anlayamadığım özel efektlerinden tat alamadığım (ses efektleride dahil) bir filmle karşılaşacağımı tahmin bile etmiyordum. O kadar ürkütücü gizemli ve sürükleyici bir oyuna böylesine yapılmak için yapılmış film...! Mortal Kombat 2 den sonra dumura uğradığım ikinci video oyunundan filme uyarlanan film diyebilirim
Baştan sona eksilerle dolu bir film.Bunlardan bazılarını başrol oyuncusunun yetersizliği,senaryonun zayıflığı,yönetmenin başarısızlığı.....gibi sıralayabiliriz.Elde Alone In The Dark gibi bir hazine varken nasıl bu kadar kötü bir uyarlama yapılır çok ilginç doğrusu.En büyük fiyaskolardan.
film beklediğim kadar iyi değildi resident evil 2 cok andırdı yani gerilim korkuyla macera bilim kurgu arasına sıkısmıs bir film oyuncular muhtesemdi diyemem senaryo cok zayıftı canavarları oldur dunyayı kurtar....efektler bile muhtesem diyemem
filmi film yapanların başında gelen senoryo ise bu film bana göre sıfır, oyuculuksa onada sıfır, görsel şölense onada ehhh diyebiliriz. artık üretemiyoruz çok hızlı tüketiyorz. sette geçen zaman harcanan paraya yazık..