Alone in the Dark
    Alone in the Dark hakkında görüşlerin ?

sardok
    sardok

9 Temmuz 2005 tarihinde eklendi
    video oyunlarindan cevirme filmleri bir turlu basaramiyorlar sacma bir senaryonun uzerine ozel efekleri doldurup piyasaya suruyorlar izlemeseniz de olur derim bu arada christian slateri ilk gulun adi filmde izlemistm cok ufakti ve cok yetenekliydi boyle filmlerde oynamaya devam ederse erken emekli olabilir nolur yapma....
    lost24
    lost24

3 Temmuz 2005 tarihinde eklendi
    Gerçekten inanamıyorum. Yani harbiden çok yazık olmuş..! Haftasonu 3 tane dvd mi aldım geçtim başına ama en çok izlemek istediğim filmi yani ALONE İN THE DARK`'I en sona bırakmıştım. Heyecandan kanım iki kat kaynıyordu fakat hajı buz gibi oldum Hiç böylesine şeklini anlayamadığım özel efektlerinden tat alamadığım (ses efektleride dahil) bir filmle karşılaşacağımı tahmin bile etmiyordum. O kadar ürkütücü gizemli ve sürükleyici bir oyuna böylesine yapılmak için yapılmış film...! Mortal Kombat 2 den sonra dumura uğradığım ikinci video oyunundan filme uyarlanan film diyebilirim
    esat-ozcan
    esat-ozcan

27 Nisan 2005 tarihinde eklendi
    Baştan sona eksilerle dolu bir film.Bunlardan bazılarını başrol oyuncusunun yetersizliği,senaryonun zayıflığı,yönetmenin başarısızlığı.....gibi sıralayabiliriz.Elde Alone In The Dark gibi bir hazine varken nasıl bu kadar kötü bir uyarlama yapılır çok ilginç doğrusu.En büyük fiyaskolardan.
    berkayakgul
    berkayakgul

4 Nisan 2005 tarihinde eklendi
    film beklediğim kadar iyi değildi resident evil 2 cok andırdı yani gerilim korkuyla macera bilim kurgu arasına sıkısmıs bir film oyuncular muhtesemdi diyemem senaryo cok zayıftı canavarları oldur dunyayı kurtar....efektler bile muhtesem diyemem
    hayriyesakarya
    hayriyesakarya

4 Nisan 2005 tarihinde eklendi
    ya bence o kadar da kötü bi film deildi ama konusu hiç gerçekçi değildi yine de sürükleyici bir film oyuncular iyiydi bence. ben begendim.
    bmurat0661
    bmurat0661

1 Nisan 2005 tarihinde eklendi
    filmi film yapanların başında gelen senoryo ise bu film bana göre sıfır, oyuculuksa onada sıfır, görsel şölense onada ehhh diyebiliriz. artık üretemiyoruz çok hızlı tüketiyorz. sette geçen zaman harcanan paraya yazık..
    bee-kln
    bee-kln

28 Mart 2005 tarihinde eklendi
    sonları sanki alien yıldızgemisi askerleri gibi olmuş karanlık falan filme cuk oturmus kısaca izlenebilir Güzel bir film
    fazilzepzeki
    fazilzepzeki

15 Mart 2005 tarihinde eklendi
    film iyi başlıyor ama sonra gittikçe berbatlaşıyor hatta bazı film kareleri bana "the relic" i hatırlattı.konu yu harcamışlar.ucuz bir yapım bence
    slayer85134
    slayer85134

23 Şubat 2005 tarihinde eklendi
    oyununu zorda olsa bitirmiştim ama çok güzeldi filmini mutlaka izleyeceğim
    akcanakpinar
    akcanakpinar

12 Şubat 2005 tarihinde eklendi
    ha üzücü bir haberim var bu uwe boll varya far cry ın da filmini çekecekmiş
    290hulk
    290hulk

9 Şubat 2005 tarihinde eklendi
    Yaaaa beyler filmi izleyenler nerden izlediginide söylesinler( dvd veya vcd)de bizde bilelim nerde izlediniz??????
    wormboy-2
    wormboy-2

4 Şubat 2005 tarihinde eklendi
    Valla film süper bi film umarım sizde izleme şansı bulursunuz Asla kaçırmayın derim.......
    serhatonce26
    serhatonce26

15 Ocak 2005 tarihinde eklendi
    bune a.k hep ayni seyler biktim böyle filmlerden
    buzzart
    buzzart

25 Aralık 2004 tarihinde eklendi
    dehşet bir film olabilir bekliciz
    sari_23
    sari_23

20 Aralık 2004 tarihinde eklendi
    tara reid sonunda ciddi filmlere terfi etti demek e geç bile kaldı yanistephen dorf a da ayrıca bi saygım vr blade den beri...