Acayip heyecanlandım. Lisedeydik henüz, şimdilerin güleceği grafiklerle oyunlarımız vardı, bizi deli gibi heyecanlandıran. Alone in the Dark, onlardan en özeli benim için. Sabırsızım... Umarım bilgisayar oyununu aratmaz.
Bakın BeyazPerde.com bir haberinde ne demiş: "...Vizyona girdiği ikinci haftada %72.52lik seyirci kaybına uğradığını ve toplam hasılatını sadece 4.6 milyon dolara çıkarabildiğini duyurduğumuz Alone in the Dark, IMDb'nin en kötü filmler listesinde basamakları hızla tırmanıyor... Uwe Boll gibi, House of the Dead ile oyun uyarlamalarındaki ustalığını kanıtlamış bir yönetmenin elinden çıkmasına ve Christian Slater-Tara Reid gibi gençlik yıldızlarını barındırmasına rağmen film, daha vizyona girmeden eleştirmenlerden çok düşük notlar almıştı. Yine de umutla beklediğimiz Alone in the Dark, gişedeki perişanlığının yanında IMDb'nin en kötü 100 film listesinde dokuzuncu sıraya oturunca umut edilecek fazla şey kalmadı... Umarız ünlü yönetmen şeytanın bacağını Blood Rayne ile kırar ve yeniden keyifli bir oyun uyarlaması izleme şansımız olur..."... Valla arkadaşlar ne diyebilirmki Sinemalara bile gelemedi gitti, belki bu kötü sonuçlardandır gelmediği napıcaz bilemiyorum o kadar beklentimizin olduğu bir oyundan uyarlama filmdi.. Yukarıdaki haberin son cümlesi çok önemli katılıyorum yazılana. işallah Blood Rayne böyle kötü sonuçlar almaz, oyundan yapılma film olarak güzel övgüler alır...
Her ne kadar oyunu sevsem de film hiç olmamış. Hikayede büyük boşluklar ve kopukluklar var. Ne oluyor bi dakka derken film bitiyor zaten. Canavarlarla karşılaşma sahneleri de hiç olmamış.Vasatın altında kötü bir film. Vaktinizi boşa harcamayın, Christian Slater’a yazık olmuş.
Baştan sona eksilerle dolu bir film.Bunlardan bazılarını başrol oyuncusunun yetersizliği,senaryonun zayıflığı,yönetmenin başarısızlığı.....gibi sıralayabiliriz.Elde Alone In The Dark gibi bir hazine varken nasıl bu kadar kötü bir uyarlama yapılır çok ilginç doğrusu.En büyük fiyaskolardan.
Filmin girişinde konu anlatıldığında ilgimi çekti.Tamam dedim iyi bir film.Ancak izledikçe filmin ne kadar aceleye getirildiğini, aksiyon sahnelerinin inandırıcılıktan fevkalade uzak olduğunu gördüm.Film ilerledikçe ve özellikle de 51. dakikada Carnby’nin evi nde (veya o kaldığı yer her neresiyse) geçen silahlı çatışma sahnesini gördükten sonra da umudumu yitirdim film için.Berbat bir film yaaaw.Bu kadar mı özensiz çekilir kardeşim bir film.Üstelik adamlar fena da para harcamamışlar; suyu, şekeri ve unu temin etmişler lakin ahçı berbat etmiş herşeyi :))))
slateri özlemiştik gerçekten umarım iyi olur bu bilgisayar oyunlarıda olmasa yapımcılar ne yapıcaklar bilemiyorum bu arada duyduguma göre tek ken oyunununda filim yapılması gündemdeymiş ve yapılmaya başlamış siz ozaman görün filim çok merakla bekliyorum gerçekten yapılırsa süper olur mortal kombat gerçekten iyiydi tek ken de çok iyi olucagına inanıyorum bekliyelim ve görelim