Kurtoglu26
19 Nisan 2021 tarihinde eklendi
Güzel film ama Puanı biraz abartı olmuş. Yenilmez ajan hikâyesi.görevimiz tehlikedeki Tom Cruise gibi bir adam.abartılar çok. Ve yönetmen kamerayı çok sallandırmış. Aksiyon sahnelerinde ne olup bitiyor zor anlıyorsunuz bazen.
Filmi zar zor bitirdim. Filmde öyle sıkıldım ki... Yani biraz olaylar da anlamsız geldi ama neyse. Filme kötü demiyorum ama pek güzel değil. Eğer boş vaktiniz varsa izleyin. Tabii sıkılmazsanız. 3/5
Geçmişi olmayan ardından gelen 2. devam filmi kaldığı yerden devame diyor,yine heyecanlı hareketli ve matt damon yine harika.3.sünüde bugun izleyecem :)
Bourne Serisi Bu seride Matt Damon kendini buldu diyebiliriz.1-2 derken 2007 de The Bourne Ultimatum'la beraber seri 3'e tamamlanacak.Gerçekten DVD koleksiyonu için çok iyi bir üçleme olacak. Koleksiyoncular için belki biraz uzun zaman ama beklemeye değer.Medusa Darbesi gerçekten son zamanların en iyi araba takip sahnesinede sahip, bunuda unutmayalım.
Tam dozunda ayarlanmış,gözlerinizi ayırmadan seyredeceğiniz iyi bir ajan filmi.Zaman zaman da oldukça gerileceksiniz.Yönetmenin kamera kullanımı çok iyi.Filmin sonlarındaki takip sahnesi ise izlediklerim arasında kesinlikle en iyisi.
Karsimizda cok iyi bir devam filmi var. Aksiyon tavana vuruyor, bir an bile nefes almaniza imkan yok. Greengrass'in yakin planlarla orulu calismasi kimilerini yorabilir ama goruntu yonetimi birinci sinif. Matt Damon rolune daha da isinmis, yan rollerdeki Allen ve Cox cok dogal. Uzatmiyorum, ilk film surukleyici konusuyla oldukca duzeyli ve olabildigince mutevazi bir yapimdi. Ikinci film ise daha ilk sahnesinden basliyarak yakaladigi seyircisini son dakikasina kadar birakmiyor, beklentileri bosa cikarmiyor hatta fazlasini veriyor. Kacirmayin derim, bu arada bence artik Bond yerini Bourne'a birakmali...(7/10)