seri harıkaydı seriler cogunlukla hayal kırıklıgı yaratırken bu sefer bu teorı tamamen cope gıttı kesınlıkle 3lemeyı sırayla ızleyın tek tek ızlersenız hıc bır sey anlamazsınız
İlk filmi geliştirip üzerine yeni tuğlalar ekleyerek ilerleyen ve böylece ilk filmin gerisine düşmemeyi başaran ender devam filmlerinden bir tanesi. Artık her şey yavaş yavaş açığa çıkmaya başlıyor!...
ilk serisini izleyemedim ama gayet güzel bir filmdi.mahlk valgberge de benzerliğiyle dikkat çeken matt damon filme çok şey katmıi.güzel bir film izleyin
Karl Urban’ın karizması süperdi. Yüzüklerin efendisindeki eomer karakterinden sonra bu filmde de çok ön plana çıkmamış. ama kendisini doom ve pathfinder filmlerinde baş rolde gördük, bence başrole yakışan bir oyuncu.
hiç durmayan ve bir sonraki sahnede ne olacağını görmek için bile izlemeye değer film.matt damon her zamanki gibi mükemmel.james bond'u rahatça ikinci plana iter.