monopoly
6 Nisan 2008 tarihinde eklendi
Filim akşam yorgunluğunu alan bir cappucino köpüğü gibi bir tat bırakıyor desem nasıl olur.Russell Crowe ve Christian Bale iki çılgın oyuncu,özellikle crowe’un gladyatördeki yansımasını bu filimde gördüm.Türkçe seslendirmeside başarılı.Kült bir film olmaya aday,her sinema severin arşivinde bulunması gereken üzerinde felsefeyede açık bir film.İyi seyirler.
film gerçekten dolu ve sıkmıyor sürüklüyor takip ettiyor sıkılmadan ve merakla sonunu merak ediyorsunuz ki bildik sonlardan değil gerçekten güzel bir western filmi beğendim. bu tarz filmleri sevmesemde izlenmesini tavsiye edrim 2 devinde oyunculukları süper
3:10 Yuma hakikaten son yıllarda çekilmiş en başarılı filmlerden bir tanesi. Baştan sona sürükleyici. Russel Crowe sn derece karizmatik bir kötü adam. Christian Bale Prestij’den sonra burdada müthiş. Bence bu filmi mutlaka izleyin.
Ben bir western severi olarak bu film beni o kadarda tatmin etmedi.Ben foster ve Russel crowe harikalar keşke biraz daha doyurucu aksiyon sahneleri olsaydı.
Her zaman kaliteli işler çıkarmış James Mangold son 30 yılın en iyi westernlerinden birine imza atmış.Baştan sonra müthiş bir dinamizme ve başta karizmasıyla Russell Crowe ve Christian Bale olmak üzere güçlü oyuncu kadrosuyla western türünün modern çarpıcı ve güçlü bir örneği.Mutlaka izleyin.