Filmden inanılmaz etkilendim. Russell Crowe ve Christan Bale nasıl bir oyunculuk sergilemiş inanılmaz. Chritian Bale ne muhteşem, fedakar bir baba. İzlerken gözyaşlarımı tutamadım..
Eli yüzü düzgün iyi bir western ama çok daha iyi olma şansını Cathy Conradın yapımcısı olduğu her filmi kocası James Mangolde emanet etmesinden dolayı yitiriyor.Daha iyi bir yönetmenle klasikler arasına girebilirdi.
her zaman western filmlerine önyargıyla yaklasmısımdır.3:10 to yuma ya baslarkende aynı duygular ıcındeydım ancak fılmı ızlemeye basladıkca bırakamadım.tabularımı yıktım sanırım russell crowe ve chrıstıan bale sayesınde.bu arada goruntu yonetmenıne bayıldım.
Filmde ciddi mantıksal sorunlar olsada,baştan sona heyecanla kendini izlettirmeyi başarıyor.Özellikle benim gibi western tutkunu iseniz...Ben bu filmi sinemada izlemek isterdim ama fırsatım olmadı.Ama dvdsi çok tatmin edici;içinde eklenmemiş sahnelerin yanında filmin kamera arkası görüntüleri ve vahşi batının haydutları ile ilgili bir belgesel var.Filmdeki en beğendiğim oyuncu Ben Foster oldu.Geçekten çok karizmatikti..bence izleyin..