ben de filmi bu gün seyrettim film sonderece ii robin wıllıams son derece ii oynamış hakkını vermiş ben zaten hayranıyım hemen hemen her filmini seyrettim. bu filmi seyretmemiştim çok istiyordum bir türlü alamadım dün bir alış veriş merkezinde promosyon dvd ler arasın da gördüm diyatı da 4 lira hemen aldım ben ce büyük alış veriş merkezlerinize işiniz düşerse dvd reyonlarına bi bakın ben gima dan aldım filmi şiddetle tavsiye ederim sonderece duygusal ve aynı zaman da dramatik şimdiden ii seyirler
filmi şimdi izledim çok duygusal aynı zamanda da çok komikdi:)))özellikle robin wıllıms muhteşemdi..filmin çok dokunaklı sahneleri vardı ayrıca.çok beğendim...
tipik bir robin williams filmi denilebilir ama sanki bu biraz vasat geldi bana. dram komedi arasinda gelip gitmeler cok var ve bu filmi guzel gosteriyor. fakat bazi yerlerinde cok yavas ilerliyo ve bu da ileri sarmaya sebep oluyor :) illa robin williams filmi izlemek istiyorumd erseniz, "the fisher king" ya da "awakening" varken bunu tavsiye etmem pek..
hearts in atlantis te de izlediğim antol yelchin cok basarili. bu cocuk gelecek vaadediyor yakın takibe almak lazım. robin williams gene çok keyif veriyor olağanüstü bir oyuncu kendisi!
...aktor David Duchovny ilk yonetmenlik denemesinde, kimi kusurlarina ve eksikliklerine karsin ilgiyle izlenen bir film ortaya cikartmis. Senaryoyu da bizzat kaleme alan Duchovny, Tom'un zeka ozurlu okul hademesi Pappass ile olan arkadasligini anlatan oykusunde kimi yerlerde finale varmak icin aceleci davranarak (Pappass'in isledigi suc ve aile babasi olan Tom'un esi ve ogluyla New York'ta bulusmasi sahnelerinde oldugu gibi), hikayenin duygusal yonunu bir bakima ezip gecmis. Yine de aktorun bu kisisel calismasi, yonetmenlik kariyeri yonunden bir ilk olmasiyla ilgiyle izleniyor...(5/10)
Robin Williams'ın oyunculuğuna diyecek yok ancak diğer oyuncuların vasat olduğunu söylemek gerek. Ayakları yere basan olağan bir hikaye anlatan filmde ben ne yazık ki arkadaşların bulduğu yoğunluğu bulduğumu söyleyemem. Bir çok şey vaadedip ne yazık ki vaatlerini boşa çıkaran akışı ile baktığınızda gerçek bir hayat hikayesi desek yalan, kurgu desek çok da birşey kuramamış...oyuncuların hayrına birgöz atılabilir. Belki günü de kurtarabilir ancak unutulmaya mahkum bir yapıt oluşu acı verici, bence suç David Duchvony de, güzel bir hikaye yazmış ancak yönetmenliği ve görüntü yönetmenliğini tecrübeli birine teslim etse güzel bir şey çıkabilirmiş belki ama olmamış.