Hayvan Mezarlığı
    4,1
    Hayvan Mezarlığı hakkında görüşlerin ?

milla-jo
    milla-jo

24 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    Kitabı okumuştum ama filmi bir türlü izleyememiştim. Sonunda izleme imkanı buldum. Film gayet başarılı olmuş. Korku klasiklerinin arasından en güzeli diyebilirim. Ayrıca Stephen King'in de başarısını yadsımamak lazım çünkü yapımcılara ilham kaynağı oluyor.
    Chev
    Chev

8 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    stephen king bu adama bayılıyorum bu film de cok gzl di
    oksijenn1907
    oksijenn1907

6 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    daha yeni izledim.güsel bi film.beyemdimmm
    mawi-777
    mawi-777

21 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    tek kelimeyle başyapıt.. bu seri zaman zaman insanın kanını donduran zaman zaman sa bilindikmkorku öğeleriyle kahkahalara boğan harika öğeler geciti
    eenkei
    eenkei

10 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    film gerçekten güzel yapılmış benim gibi gecenin 2-3ünde buzu izleyip ve yanınızda kardeşiniz uyuyorsa fakat uyuduğunda homurdanıyorsa film sizi korkutur :D
    beck31
    beck31

23 Aralık 2006 tarihinde eklendi
    yine harika bi stephen king kitabindan uyarlanma super bi film.İzlemeyenler izlemeli.
    nilufererdal
    nilufererdal

14 Aralık 2006 tarihinde eklendi
    ilk izledigimde idare eder dedigim 2. izledigimde cok begendigim 3.izledigimde kararsız kaldıgım bi film, yine de güzel
    americanidiot03
    americanidiot03

8 Aralık 2006 tarihinde eklendi
    bu film çok güzel ama 2 si berbat bence!! zaten 2 si uyarlama.. 1 i kitaptan,bana çok zevk verdi bu film 9/10
    the-black-goddess
    the-black-goddess

14 Kasım 2006 tarihinde eklendi
    kitabını okudum mütişti filmide iyi olmuş acayip ürkütüyor gayet iyi oyuncular çok iyi olmasada
    zzade
    zzade

12 Kasım 2006 tarihinde eklendi
    Bu film varya bu film iananınki süper ötesi
    benim seyrederken gerçekten ürperdiğim filmlerden biri o
    emossss
    emossss

11 Kasım 2006 tarihinde eklendi
    Filmi çok beğendim. Böyle ilginç ve güzel bir senaryoyu yazmak da ancak Stephen King gibi başarlı birisine düşer. Erkek oyuncuyu beğenmedim açıkçası, ama bunun haricinde her şey gayet güzel, kesinlikle övgüden başka bir şeyi haketmeyen bir film. Bu arada, filmdeki kedide çok iyi rol yapmış, başarılı oyunculardan :)..
    umutun
    umutun

10 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    stephen king yazdıgı en ii korku filmi.normalde stephen kingler kötü olur.filmin tek kötü yonü kullanılan cocuk cok şirin insan pek korkmuyo ona biraz makyaj yapaydılar iiyi olurdu
    miroozkan87
    miroozkan87

8 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    king'in hayvan mezarığı romanını da okumustum ikiside beni aynı korku hakimiyeti altına almıslardı kitaptan uyarlanan ii filmlerden biri korku film sevenlerin beğeniceğini umuyorum (bu yorumumu 11 yasında izlediğim film hakkında yapıyorum hatırlayışımda hayal meyal :))
    r3mzi
    r3mzi

5 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    mükemmel bir film.king in en iyi uyarlamaları arasında.gerçekten senaryo mükemmel bu adamın aklına bu konu nerden geldi bilmek isterdim.süper bir kitap.filmde kitap kadar güzel.buradaki puanından daha fazlasını hak ediyo.izlemeyenler çok şey kaçırıyorlar...
    reedsternberg
    reedsternberg

6 Eylül 2006 tarihinde eklendi
    Tavsiyeler üzerine izledim ve söylendiği kadar güzel olduğunu gördüm.Siz de izleyin mutlaka:)