milla-jo
24 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Kitabı okumuştum ama filmi bir türlü izleyememiştim. Sonunda izleme imkanı buldum. Film gayet başarılı olmuş. Korku klasiklerinin arasından en güzeli diyebilirim. Ayrıca Stephen King'in de başarısını yadsımamak lazım çünkü yapımcılara ilham kaynağı oluyor.
film gerçekten güzel yapılmış benim gibi gecenin 2-3ünde buzu izleyip ve yanınızda kardeşiniz uyuyorsa fakat uyuduğunda homurdanıyorsa film sizi korkutur :D
Filmi çok beğendim. Böyle ilginç ve güzel bir senaryoyu yazmak da ancak Stephen King gibi başarlı birisine düşer. Erkek oyuncuyu beğenmedim açıkçası, ama bunun haricinde her şey gayet güzel, kesinlikle övgüden başka bir şeyi haketmeyen bir film. Bu arada, filmdeki kedide çok iyi rol yapmış, başarılı oyunculardan :)..
stephen king yazdıgı en ii korku filmi.normalde stephen kingler kötü olur.filmin tek kötü yonü kullanılan cocuk cok şirin insan pek korkmuyo ona biraz makyaj yapaydılar iiyi olurdu
king'in hayvan mezarığı romanını da okumustum ikiside beni aynı korku hakimiyeti altına almıslardı kitaptan uyarlanan ii filmlerden biri korku film sevenlerin beğeniceğini umuyorum (bu yorumumu 11 yasında izlediğim film hakkında yapıyorum hatırlayışımda hayal meyal :))
mükemmel bir film.king in en iyi uyarlamaları arasında.gerçekten senaryo mükemmel bu adamın aklına bu konu nerden geldi bilmek isterdim.süper bir kitap.filmde kitap kadar güzel.buradaki puanından daha fazlasını hak ediyo.izlemeyenler çok şey kaçırıyorlar...