Dick ve Jane İşbaşında
    4,1
    Dick ve Jane İşbaşında hakkında görüşlerin ?

ilsalaron
    ilsalaron

4 Mart 2006 tarihinde eklendi
    Jim Carrey’in yine bildik klişe mimik ve sahnelerine rağmen, iddia ediyorum Carrey’in şimdiye kadar oynadığı en vasat hatta vasatın altında bir film. Evet, yine Carrey meşhur mimik ve garip konuşmasıyla ikinci yarıda insanları hakikaten güldüyor, zaten Carrey olmasza hiç çekilmez bu film. Ama, bir Carrey hayranı olan ve bütün filmlerini kaçırmayın benim için tam bir hayal kırıklığıydı film. Bana göre en kötü filmi olan Cable Guy bile bunun yanında süper kalıyor. Filmin senaryosunda sorunlar var, filmin giriş bölümü çok tutulmuş. Film ana temaya geçene kadar ilk yarı bitiyor zaten. Kısaca, Carrey oynadığı bir filmin bu kadar vasat olmasını beklemezdim.
    ewonor
    ewonor

3 Mart 2006 tarihinde eklendi
    walla çok hoş film bence özellikle 2.yarı daha güseldi...jim carrey nin mimiklri her filminde olduğu gibi süperdi...kaçırılmamalı...izleyin...9/10
    yellowcanary-56
    yellowcanary-56

3 Mart 2006 tarihinde eklendi
    bence çok güzel mükemmel bir film olmuş jim carreyin bütün filmlerini seyretmiş biri olarak 10 üzerinden 10 veriyorum en komik jim carrey
    cunuit
    cunuit

24 Şubat 2006 tarihinde eklendi
    tarzının dışında bir film olmuş ama bu adamaa ne yapsa yakışıyo bence sinemanın en ii lerinden bu jim carrey
    korcane
    korcane

16 Şubat 2006 tarihinde eklendi
    orta sevıyede bır komedı olaylar ve son kısmı fazla sacmalıo artık jim carrey olmasa bu fılm sıfır o adam super bı adam ama aman tanrım dan sonra cok basarısız geldı
    ffbt
    ffbt

3 Aralık 2005 tarihinde eklendi
    BİR jim carrey klasiği daha bu adamın her filmi müthiş her filmi komik ve her filmi birbirinden güzel.bence dünyanın en komik adamı her çıkacak veya çıkmış olan filmini sabırsızlıkla beklediğim gibi bunuda bekliyorum müthiş olucak.oleeeeeyyyyyyyyy geliyor yine
    mayhemproject
    mayhemproject

13 Ağustos 2005 tarihinde eklendi
    henüz cok yeni bir film ve cok buyuk ılgı gorcek bence ben bunun 1977 yapımını izledım jena fonda falan oynuyo vasat bı fılmdı.ama bu daha olcak umarım