Dick ve Jane İşbaşında
    4,1
    Dick ve Jane İşbaşında hakkında görüşlerin ?

mrmoss
    mrmoss

19 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
    niye bu kadar kötü eleştiriler aldı anlamadım...çok güzeldi. sıkılmadan izlenilebilir.
    iste-budur
    iste-budur

8 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
    her jim carrey filmi bir kült olacak diye bir şart yok.hele ki fun with dick and jane'den bunu beklemek çok yanlış olur.çünkü saf bir komedi filmi.bence komedinin hakkını vermiş bir film.çok eğlenceli.izleyin.
    mazurka92
    mazurka92

31 Mart 2006 tarihinde eklendi
    yine bir jimmyyy klasiği die koşarak gittiğim bu filmde umduğumu bulamadığımı rahatlıkla söyleyebilirim..
    kahkahadan yerimde duramayacağımı düşündüm ama öyle olmadı çünkü;komedi dram birleşmesinde dram biraz daha ağır basmışşş...
    eğlenceli sayılabilir ama asla komedi değil..
    carey yine performansının doruğundaymış ama hikaye çok iyi işlenememiş diye düşünüyorum..
    ynarcin
    ynarcin

22 Mart 2006 tarihinde eklendi
    Film standart bir komedi filmi ayarında ve gülmeye gidenler için ödediklerinin karşılığını veriyor ancak bu filme jim carrey hayranı olarak dumb&dumber , liar liar ve me myself irene bir film beklentisiyle giderseniz karşılaşacağınız şey tek kelimeyle hüsrandır umarım jim carrey daha o kendine özgü hava taşıyan filmlerine geri döner ...
    bu arada gerçekten yaşlanmış yüzü fln kırışmış bayağı ama gene de yakışıyor
    6/10
    themeltdown
    themeltdown

19 Mart 2006 tarihinde eklendi
    çok ama çok güzel bir film
    ayrıca mükkemmel bir komedi
    eğer gününüze keyif katmak istiyorsanız mutlaka izleyin derim
    10 üzerinden 10
    Mineccim
    Mineccim

17 Mart 2006 tarihinde eklendi
    MaFias’ in yazdıklarına tamamen katılıyorum, dün akşam izledim bu filmi ve verdiğim paraya ve harcadığım zamana acıdım. Çok kötüydü ve hiç komik değildi, ilk kez Jim Carrey beni hayal kırıklığına uğrattığı, en kötü filmi bu olsa gerek, oysa gülmeye ve üzerimdeki stresi atmaya gitmiştim ama daha çok stres oldum! Allah’tan ikinci yarısı biraz daha hareketliydi de zaman geçti, kesinlikle izlememenizi öneriyorum.
    merve357
    merve357

14 Mart 2006 tarihinde eklendi
    jim carrey yaşlanmış yaaaaaaaaa
    tüm süperler yaşlanmak zorunda mı?
    valla sinemada hüzünlendik baya yaşlanmış yaa diyip
    nese film güzel ya insanı sıkmıyor yormuyor güldürüyor
    şirin bi film
    --co--
    --co--

11 Mart 2006 tarihinde eklendi
    Film komik mi? Komik... ama sor bir ne kadar komik. İnsan ister istemez filmi Aman Tanrım veya Yalancı Yalancı gibi filmlerle kıyaslıyor. O zaman bu film biraz gölgede kalıyor. Jim Carrey’nin o her filminde gösterdiği mimikler bu filmde nerdeyse hiç kullanılmamış. Bu yüzden de film fazla güldüremiyor. Ama yine de kaliteli sahneler var.
    gulerb1903
    gulerb1903

10 Mart 2006 tarihinde eklendi
    Filmin ilk yarısında sıkıcı olmasına rağmen ikinci yarıda eğlenceli sahneleri oldu..filme 6 yaşındaki kuzenimle gittim onun okuma konuşmalardan anlamasına rağmen güldüğünüde eklemek isterim;)
    emreavcar
    emreavcar

10 Mart 2006 tarihinde eklendi
    .Yonetmen Dean Parisot son derece hos bir girisle Harper ailesini bize tanitiyor ancak film geneline bakildiginda barindirdigi komedi potansiyelini -ustelik Jim Carrey faktorune ragmen- yeterince degerlendiremiyor. Carrey ve Leoni'nin dengeli bir oyunculukla ortaya koyduklari abartidan uzak performanslariyla bir derece eglenmek mumkun, ancak genelde tatmin edici olmaktan uzak "Fun with Dick and Jane". Bu arada Carrey'nin de yaslandigini ortaya koyan ilk film olmasi acisindan da ozel bir yani oldugu soylenebilir.(5/10)
    er-can
    er-can

10 Mart 2006 tarihinde eklendi
    Filmi dün akşam seyrettim ve çok eğlendim. Öyle ahım şahım bi senaryosu yok ama insan hiç yorulmdan ve sıkılmadan büyük bir keyifle seyrediyor filmi. Jim Carey seviyorsanız kesinlikle kaçırmayın derim.
    gskaltay
    gskaltay

8 Mart 2006 tarihinde eklendi
    jim carrey her zaman ki gibi süper bir oyunculuk çıkarmış fakat senaryo eski carrey filmlerinde ki gibi sadece güldürmek üzere yazılmamış film komedi-dram çok güldürmeyen bir film fakat çok güzel sahneleride var hoş vakit geçirmek için izlenebilir...
    pennyroyaltea
    pennyroyaltea

8 Mart 2006 tarihinde eklendi
    Filme gittim ve hayal kırıklığına uğradım.Bir filmin senaryasunu sadece ana karakteri ön plana çıkarmak,onun yeteneklerini sömürmek üzerine yazarsanız böyle vasat olur.Film gerçekliğin yanından bile geçmiyor,komedi sınırları içinde bile absürd kaçan sahneler var.Eğer Jım Kerry hayranı değilseniz izlemeye değmez.
    The-Erinch
    The-Erinch

5 Mart 2006 tarihinde eklendi
    son derece eğlendirici ve sizi hiç sıkmayan bir film... son derece ince espiriler ve mükemmel denebilcek jim carrey performansı...!!! seyredeğer,başarılı bir film.. tavsiye ediyorum,paranız boşa gitmeyecekdir! saygılarımla.. ne oldum değil ne olacağım demeli ;)
    inbra
    inbra

5 Mart 2006 tarihinde eklendi
    Filmin ilk yarısında gayet eğlendim çok komik ve güzel sahneler vardı fakat ikinci yarı hem çok kısaydı hamde klasik filmlerdeki gibi mutlu bir son olması için zorlanmıştı bütün komedi filmleri bu zaafı taşıyor bence(mutlu haklıların kazandığı bir son olması için komiklikten uzaklaşıp sıradanlaşma) sürekli bi mesaj verme telaşı var 5.5/10 iyi bir niyetle 6/10