Sıkıcı ,eğlenceli değil,komik mi hiç değill!!! Filmi aldığımda gülmemin garantisi olucak jim carrey wardı diye düşünüyordum fakat seyretmem hayal kırıklığı yarattı..eğlenceli bir film arıyorsanız bence başka filmlere şans wermelisinz, bu filmle zaman harcamayın derim ben..
Son zamanlarda izlediğim en komik filmlerden biri Jim Carrey her zamanki gibi mimik ve hareketleriyle mükemmel, en çok güldüğüm bölüm ise Alec Boldwinin av sahnesi. 10/9
Kesinlikle çok eğlenceli mükemmel bir flm..Ben filmi izlerken çok güldüm..Özellikle duş sahnelerinde:)Soygun bölümleride gerçekten çok eğlenceliydi..Parasızlık insana neler yaptırıyor:)
Açıkçası film hakkında bir önbilgim yoktu.İşin içinde Jim Carrey olunca insan ister istemez beklentiye girebiliyor film adına.Yalnız Carrey fimlerinin içinde en az eğlenceyle izlediğim film bu film olabilir diye görüş belirtiyorum.10/6
müdür yardımcılığına kadar çıkmış bir insanın ani düşüşüyle birlikte gelen parasızlık ve komşu çimi çalma ve fiskiye ile yıkanmaya kadar işi götürünce insana para hakikaten konuşur dedirtecek türden bi film çok güzel
jim carrey'nin her filmi eglencelidir keyifli dakikalar gecirmek icin birebirdir... bu filminde hem toplumsal hiciv var cok ince ve guzel bi şekilde..hem de tvnin karsısında keyifli dakikalar geciriyosunuz..mesela bi cok sahnesinde gulmekten yıkıldım.. jim carrey yine iş başında diyelim dogru olur ! :) seyirlik guzel bir film...
Fazla beklentiye girmeden,iyi vakit geçirebilmek için izlenebilir tabii ama gerçekten sadece iyi vakit geçirmiş olmak için izlenmeye değer bir film mi,esas sorun da burada. 5/10