epeydir bu kadar güzel bir film izlememiştim dedirtti bana bu film.sinemada izemiştim ve kahkahalarıma engel olamayıp bir çeşit her kes bana bakıyor yeter bu kadar kendime gelmeliyim polemiği ve stresi yaşamıştım
çok komik olmasına rağmen bazı eksiklikler barındıran film.Tea Leoni nin Jim Carrey dan asagi kalan bir yani yok 2 side harika idi, Alec Baldwin buyuk surpriz, iyi vakit gecirmek isteyenlere...
degişk bir film ya zaten jim carey varsa o filmi nolursa olsun izlemek lazım benim hoşuma gitti eglenceli vakit geçirmek isteyenler için bulunmaz bir fırsat ...
jim carrey i ilk defa bu filmle sinemada izledim.çok hoş bir filmdi.alışık olduğumuz tarzda oynamıyodu jim carrey i ama yinede çok komikti.devamını çekseler fena olmazdı
jim carrey olmasa gerçekten tamamen değişik bi atmosferde geçeceğine inanıyodum ve gerçektende oleymiş carrey olmasaydı filmin hali ne olurdu düşünemiyorum
Nedense Jim Carrey filmlerine devamlı haksızlık yapıldığını düşünüyorum film çok daha önce elime geçmiş ama verilen puana ve yapılan yorumlara aldanıp sonra seyrederim demiştim filmi seyrettiğimde ise diğer Jim Carrey filmleri gibi artık verilen puana yapılan yorumlara bakmadan bundan sonra Jim Carrey adının geçtiği her filmi alır almaz seyretmeye karar verdim