jim carey farkıyla yine iyi bir komedi ama daha önceki filmlerinden daha eğlenceli değil.bir yalancı yalancı degil yada Dumb and Dumber hiç değil.bu filmlerdeki gibi bir beklentilerle giderseniz hüsrana ugrarsınız.birsey düsünmeden gitmek en iyisi.carey ile leoni gercekten performanslarının zirvesindeydiler.konunun yavan olması da onların sucu degil.yvda izlenecebilecek zevkli bir film sadece.iyi seyirler.
Valla ne yalan söyleyeyim çok güldüm ve beğendim jim carreyin her filmi gibi buda müthişti filmi tek başına götürüyor.Komedi izlemek isteyenlere iyi seyirler.8/10
jim carrey gibi bir filmi dipten alıp doruğa taşıyabilecek yeteneğe sahip tarzdaki aktöre bir de yan rollerdeki başarılı ve tecrübeli oyuncular eklenince,hoş,komik,tatlı bir film çıkmış ortaya.
Kapitalizmin, toplum yaşamını nasıl sınıflandırdığını, hayatımızı nasıl ele geçirdiğini, Amerikalıları nasıl kendine esir ettiğini ve en önemlisi kendini hayatta tutan yolun "başkasınınkini çalıp çırpmak" olduğunu harikulade bir mizah ile ortaya koyan etkileyici bir yapıt. Ve Jim Carrey her filminin senaryolarını titizlikle seçip-oynayan, duyarlı bir oyuncu olduğunu açıkça ortaya koyuyor. Elbette konusu ve mizah üslubu ile bu filmi izlerken kahkahalara boğulup kendinizden geçeceksiniz. Bu yönüyle de türünün hakkını fazlası ile veren, yüzleri güldüren bir sinema şöleni.