İçimdeki Deniz
    4,4
    İçimdeki Deniz hakkında görüşlerin ?

otrivine
    otrivine

6 Mart 2006 tarihinde eklendi
    Filmi izlerken insanın boğazının düğümlenmesine yol açan acıma duygusunu barındıran ve en önemlisi bir rol hiç kalkmadan bu kadarmı başarılı oynanır dedirttiren mükemmel bir film...
    cihat1976
    cihat1976

24 Şubat 2006 tarihinde eklendi
    Aç gözlerini ve Diğerleri filmleriyle takdirimizi kazanan Amenebar'dan harikulade bir film.Eşine az rastlanır bir duyarlılığa ve şiirsel anlatıma sahip usta içi bir dram.Ramon'un öyküsü kalbimize dokunuyor.Ruhumuzu titretiyor.27 yıl felçli yaşadıktan sonra onurlu bir ölüm isteyen Ramon Sanpedro rolünde sadece yüzü mimikleriyle muhteşem bir performans sergileyen Javier Bardem günümüzün en iyi oyuncularından biri oldugunu haykırıyor.Sinema tadı veren eşsiz film sevenler mutlaka izlemeli.
    bilalgulsen
    bilalgulsen

13 Şubat 2006 tarihinde eklendi
    hayatımda izlediğim en güzel filmlerden bitanesi... Ağladım baya fşlmden sonra... Müthiş bir ironi...
    hanorek3
    hanorek3

9 Şubat 2006 tarihinde eklendi
    İşte bağımsız bir baş yapıt filmi izliyeli baya oldu beğenmiyen görmedim böyle doğal bir filmi beğenmiyenin sinema anlayışı yoktur.Amanebar gerilimi ve dramı iyi işliyor Javier bardem = Mükemmel
    serhatonce26
    serhatonce26

8 Şubat 2006 tarihinde eklendi
    iki kelimeyle baş yapıt ! ispanyol sinemasinda Konuş onunldaan sonra çikan en ii drama filmi !
    altuneli
    altuneli

25 Ocak 2006 tarihinde eklendi
    Vallahi bu film insanın aklını bulandıran nadir filmlerden... Filmde birsahnede şöyle bir replik var. Kadın kahramanımıza soruyor ?ölümden sonrasına inanıyormusun?? Cevap şöyle ? Bence öldükten sonra hiçbirşey yok tıpkı doğmadan önce olduğu gibi.? Bu tür yani. Bence bir film insana kendi kendine sorular sorduruyorsa o film gerçekten iyidir. Gerçekten yaşamımızın bize ait olup olmadığı, ötenazi, ve insanın yaşama küsme duygusu film bunlar üzerine güzel yaklaşımlar içeriyor bence çok iyi düşünülmüş bir film.
    Tekin Coşkun
    Tekin Coşkun

14 Ocak 2006 tarihinde eklendi
    Ben filmin ilk adını duyduğumda yatağa bağlı bir adamın yaşama sevincini içindeki denizi anlatan bir flim zannetmiştim.Ama tam tersi içindeki deniz ölüm olan ve ölmek için 28 yıl hukuk mücadelisi veren ve bu hakkı elde edemeyen mükemmel bir film.Zaten film en yiyi yabancı dalada ödül alarak ödüllendirilmiş.Veee Javier Bardem bir adam sadecec başını oynatarak yatağa bağımlı olarak bu kadar güzel oyunculuk sergileyebilirdi.Alkışlamak gerekiyor.
    ramadan-yetis
    ramadan-yetis

28 Aralık 2005 tarihinde eklendi
    bu filmi ilk olarak bana Cahit Bey teklif etmişti tabiki bende reddetmiştim yok artık daha neler demiştim! ama iş ciddileşince Cahit bey de baskısını arttırınca kopçaları saldım ve içinde ötenazi unsurunu bulunduran filmi izledim ve etkilenmedim diyemiycem beni dipten sarstı gerçekten. cok duygu yüklü mükemmel bir baş yapıt yalnız kalbi olanlar bu filmi izlemesinler! tek kelimeyle müthiş bir film; izlerken tüyleriniz diken diken olacak şayet bizim oldu cahit beyle cok etkilendik! cahit beye çok teşekkür ediyorum beni zorladıgı için
    umutbk
    umutbk

22 Aralık 2005 tarihinde eklendi
    gerçekten içindeki deniz olmadan yaşayamıycak durumda bir insanın hikayesi o kadar uzun zaman geçiyorki içindeki denizde onu yaşatmaya yetmez oluyor izlenmesi gereken saygı uyandıran büyük bir film
    Hande çelenk
    Hande çelenk

22 Kasım 2005 tarihinde eklendi
    gerçekten çok güzel ve içten bir film. mutlaka izlenmesi lazım. uzun zamandır izlemek istiyordum. dün en sonunda izledim. beni çok etkiledi. oyunculuklar da çok iyiydi. herkese tavsiye ederim.
    ouzhangunsuz
    ouzhangunsuz

5 Ekim 2005 tarihinde eklendi
    film konusu çok farklı turunun tek filmi,ötenaziyi konu alan tek film(benim bildigim) ve çok guzel mesajlar veriyor.ve mukemmel bir film
    konuyu anlatısından,oyunculuga,çekimlerden,incelige kadar hersey var bu filmde..
    izlerken bu kadar duygulandıgım ve etkilendigim az filmlerden birisi içimdeki deniz..
    yonetmenin daha onceki fimi ''tez''ide izledim ve oda çok basarılıydı.. çok iyi bir yonetmen..
    izlemeyenlere tavsiye edilir...
    kaçırmayın..
    dalga-69
    dalga-69

2 Ekim 2005 tarihinde eklendi
    izleyiciyi tam kalbindden yakalayan bir film..ötenaziyi tartişmaya açmayı değer bulanlarin kaçirmamasi gereken bir film..dramatizmin beyaz perdeye nasıl aktarilacağina dair yapilan en iyi filmlerden birisi..
    Arturo-Bandini
    Arturo-Bandini

27 Eylül 2005 tarihinde eklendi
    Cok güzel bir dramaydi...Filmin sonunda kendinizi aglamamak icin zor tutuyorsunuz.Filmde cokta güzel sürpriz sahneler oluyor ve gercekten kendinizi O an orda hissediyor, zaman zaman korkup zaman zaman egleniyorsunuz.
    tuda7
    tuda7

4 Eylül 2005 tarihinde eklendi
    Asla unutamayacağım bir film "İçimdeki Deniz". Sağlığımız yerindeyken kıymetini bilmediğimiz yaşamın değeri sağlığımız bozulduğunda daha da iyi anlaşılır. Her ne kadar insan kendini Ramon'un yerine koymaya çalışsa da 30 yıl yatağa çivi gibi çakılı olmayı ve bağımlı yaşamanın ne demek olduğunu Ramon kadar anlayamayız. Çok daha önemsiz rahatsızlıklarımızda yaşadıklarımızı düşününce filmi izledikten sonra halimize şükretmeliyiz. Ramon'un, ötenazi istemesine rağmen hayata çevresindekilerden daha sıkı sarılması da ayrıca düşündürücü...Onaylamadığım bir konu olsa da Ramon'un ötenazi kararına saygı duymalıyız.Bu filmi izlemeyenler çok şey kaçıracaklar.Arşivimin en tepesinde yer alacak.(9/10)
    kenloach
    kenloach

2 Eylül 2005 tarihinde eklendi
    Duygu seli,müzik resitali,oyunculuk dersi.Hafızamdan silinmeyecek.