İçimdeki Deniz
    4,4
    İçimdeki Deniz hakkında görüşlerin ?

hyperballad-2
    hyperballad-2

30 Aralık 2007 tarihinde eklendi
    filmde vurgulanmak istenen -sadece- ötanazi ve ölüm degil; film ne kadar yasamak degil nasıl yasamak konusunu irdeliyor.
    ruzigar4
    ruzigar4

25 Kasım 2007 tarihinde eklendi
    harika bir film, deniz sahneleri de olunca benim için daha da güzel oluyor ve başrol oyuncusu Javier Bardem'in harika performansıyla adeta yaşıyorsunuz filmi, tavsiye edilir, asla vakit kaybı değildir :D
    wolkiwolki
    wolkiwolki

16 Kasım 2007 tarihinde eklendi
    Katıldığı tüm festival ve benzeri etkinliklerden ödül almış bir film İçimdeki Deniz.Hal böyle olunca, filmde ilgi çeken, insanı etkileyen birşeyler olduğunu düşünüyor insan; ki öyle de zaten...Filmin başrol oyuncusu Javier Bardem, Ramon Sampedro karakteriyle karşımızda.Film hakkında yazılan profesyonel yazılardan anladığım kadarıyla gerçek bir hayat hikayesinden alınarak gerçek Ramon Sampedro’nun kitabına sadık kalınarak oluşturulmuş senaryo. Bardem’in rolünün hakkını verdiğine hüç şüphe yok.Sadece Bardem değil tabi ki rolünün hakkını veren; filmdeki tüm karakterler -en ön planda olandan en geri planda olana kadar- oyuncuları tarafından çok çok iyi canlandırılmış.Kuşkusuz salt bu durum bile Amenabar için başlı başına büyük bir başarı, yani oyuncu seçimi konusunda...Filmi küçümsemek veya basit bir ötenazi hikayesine indirgemek değil amacım ancak, ben kesinlikle beğenmedim filmi.Aslına bakılırsa 'beğenmememin' bir ironi oluşturduğunun kesinlikle farkındayım.Zira, film o kadar etkileyici ki, beni korkunç derecede mutsuz etti.Bu tip karamsar bir öyküye sahip filmleri hiç sevmem oldum olası :(((
    miramus
    miramus

8 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    amacı kesinlikle anlatmak değil ama ağlatmadan da duramıyor..Çünkü Javier Bardem'in tamamen doğal ver gerçek oyunculuğu, filmin içindeki sevgi öğesi ve yaşam, özgürlük temaları mükemmel işlenmiş..İnanılmaz bir film mutlaka izlenilmeli.."Özgürlüğün olmadığı hayat, hayat değildir"
    sugarly-2
    sugarly-2

6 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    favori filmim..tek kelimeyle süper..
    nargile-ketcap
    nargile-ketcap

26 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    güzelllllllll.insanın empati kurmasına yardımcı olan flimlerden,gerçekten siz bir felçli olsaydınız hangisini seçerdiniz belki özgür olacağınız ölümü mü yoksa bağımlı bir hayatı??????
    tuna-surmeli
    tuna-surmeli

6 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    Bence bu film çok güzeldi..Hayatla ilgili pek çok ipucu veriyor.Biraz hüzünlü ama verdiği mesajı düşündükçe insan o hüznü unutuyor.Hem yönetmen hem de oyuncular harika bir performans çıkarmış...
    muminkeles
    muminkeles

14 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    süppeeeer bi film.izlediğim en iyi filmlerden birisi diyebilirim. gerçek bi olay olması filmi daha da ilginç kılıyor. oyuncular da harika bir performan göstermiş.
    dilanmorkoc
    dilanmorkoc

4 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    muhteşemdi filmdeki diyaloglar çok iyi.sahip olduklarının değerini bir daha anlıyorsun ,film diyalog üzerinden ilerlemesine rağmen çok sürükleyici izleyin arkadaşlar
    Ramazan Guven
    Ramazan Guven

25 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    filmi bi kaç ay önce izlemiştim...ölüm le ilgili replikler harikaydı...ötenazi hakkında toplumsal ve bireysel kaygıların ne anlama geldiğini ve nasıl farklılaştığını çok iyi anlatan bir başyapıt...alejandro ve javier bardem den mükkemel bir ispanyol işbirliği...
    kesinlikle kaçırmayın...
    gs-selma
    gs-selma

7 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    film evet güzeldi. ama biraz sıkıldım. ama oldukça düşündürücü ve sorgulayıcı bir film olduğu kesin. yinede izlemeye değer.
    pnrpnrpnr
    pnrpnrpnr

6 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    sevgi,yaşam,ölüm,zorluklar,hayatı sorgulamak adına güzel bir film.
    Eren Yenigün
    Eren Yenigün

15 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    neden bilmiyorum ama çoook sıkıldım izlerken o yüzden pek sıcak bakamadığım bi film oldu ama tabiiki yönetmenlik ve erkek oyuncu başarısını görmemek elde deil o yüzden 10/8 verdim
    eakyol90
    eakyol90

2 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    yazmakta olduğum kitabın %70 aynısını izledim.üzgünüm.ama ne iyiki benden önce amenabar'ın eli değmiş böyle bir öyküye...izlenmesini özellikle senarist adaylarına tavsiye ediyorum
    mermaid-fff
    mermaid-fff

4 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    filmde yaşanan dram hayatımda yer alan en önemli insanın yaşayacağı olayken o bunları yaşayamadan aramızdan ayrıldı....her filmden kitaptan bir rol seçen bana hayatımda julia yada rosanın yerini alırsam ne yapmalıyım?ne yaparım? diye düşündüren mükemmel bir filmdi...javier bardem rolünü çok gerçek inandırıcı yapmış...filmin sonlarına doğru başlayan gözyaşlarım film bittikten sonrada devam etti...