Dram çok güzel işlenmiş durağan bir filmdi. Durağan bir film olduğunu vurgulayalım da sonra hareketli film severlerin sıkıcı demelerini açıklayalım. Ama durağan film izliyorsanız bu filmi izleyin
javier bardem mükemmel bir oyuncu, bir başka örneği de bu yorumumun ihtiyarlara yer yok filmi. kaliteli oyuncularla güzel senaryo birleşince tadından yenmez bir hal alıyor film seyretmek.siz de benim gibi 'ne olursa olsun seyrederim, amaan film değil mi canım hepsi, ne kadar gişe yapmış o önemli, kalitesinden çok sansasyonuna bakarım, hatta mahsun kırmızıgül filmi bile olsa izlerim' DeMeYenlerden iseniz bu filmi izlemelisiniz..
22 yaşındayım ve bu zaman kadar 100lerce film izledim. Babam ve oğluma bile ağlamadım ve çoğu filmle dalga geçtim. Bu filmi tek başınıza izleyin. Ben tek başıma uyumak için gecenin bi yarısı seyrettim vehüngür hüngür ağlayıp sabaha kadar uyuyamadım :) Çok büyük farkla izlediğm en iyi film. Bazı filmlerin iyi olması için para değil zeka, duygu, üslup ve filmle bi şeyler paylaşıyor olmanzı gerekir
Yaşam nedir ?Gibi derin bir soruya,kendi diliyle bir felçlinin gözünden cevap veren bir film.Bu tür hastaları çok etkileyeceğini düşündüğüm bir yapım,üstelik bu konuyu işleyen onlarca film çekilmesine rağmen en kalitelisi...En can alıcı noktası Ben neden mutlu olamıyorum ? repliği idi...Javier Bardem de gereken performansı göstermiş.**Kaçıp gidemiyorsan ve birilerine bağlı olarak yaşamak zorundaysan,gülerek ağlamayı öğreniyorsun8/10
Benim için her zaman ilk on oyuncular listesinde olan Bardem, her zaman ki gibi harika bir oyunculuk sergilemiş. Senaryo zaten harika. Sonuç, her haliyle değerli bir film var karşımızda. İspanyol sineması Amenabar gibi genç yetenekler, Almadovar gibi ustalarla yükselmeye devam edecektir şüphesiz. Nacizane fikrim İçimdeki Deniz gibi eserleri izleyin ve izlettirin. Sevgi ve saygılarla...Vesselam...
J.Bardem - A.Amenabar işbirliğinde imkansızı başaran bir yapım. İzlediğim en iyi açılış sekanslarından birine sahiptir başlangıcı filmin. Filmin kendisi ise zaten ayrı bir kavram. Sıkılma derdiniz yoksa gerçek bir yaşamdan uyarlama film. Müzikleri, karakterleri ve denizi ile bambaşka.
Sevdiğiniz insanın ölmek istemesine göz yumabilirmisiniz ?Film bu soru üzerine çekilmiş. Kendinizi felçli insanların gözünden hayata bakarken buluyorsunuz. Ötenazi hakkını sorgulayan bir film. İzleyince sizde sorgulayacaksınız.