4,3
İnanılmaz Aile hakkında görüşlerin ?
1 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Harika bir Pixar işçiliği daha...
8 Şubat 2005 tarihinde eklendi
Ah be edoram kardeşim!'Bitse de gitsek' cümlesini shrek2’de çok kullandım ben valla!Ama bu film beni nasıl eğlendirdi anlatamam!Mutlaka izlenmeli,çok eğlenceli.Ailenin oğlu çok iyiydi!Edna’da ben fazla bir şey bulamadım ya!Sorun bende mutlaka ama bulamadım işte ne yapayım!
30 Nisan 2011 tarihinde eklendi
Defalarca izledim bu animasyonu hiç bıkmadan. 10/10
18 Ocak 2005 tarihinde eklendi
FİLMİ DÜN İZLEDİM...İNANILMAZ BİR FİLMDİ...PİXAR'IN ANİMASYON KALİTESİ OLARAK GELDİĞİ EN İYİ NOKTAYDI...BENCE DE DAHA ÇOK YETİŞKİNLERE HİTAP EDEN BİR FİLM...AYRICA BUNU SÜRESİNDEN VE 2.35:1 FORMATINDA Kİ GÖRÜNTÜSÜNDENDE ANLAYABİLİYORUZ...BU ARADA BUGÜN dvdanswers.com SİTESİ THE INCREDIBLES'IN 2. BÖLGE DVD SETİNİN ARTWORK'ÜNÜ YAYINLAMIŞ...2 DISC'LİK OLACAKMIŞ...5.1 DOLBY VE 2.35:1 WIDESCREEN VE İLK DISC'TE YÖNETMENİN YORUMLARI OLACAKMIŞ...İKİNCİ DISC'TE İSE MERAKLA BEKLEYECEĞİM KISA ANİMASYON JACK JACK ATTACK VE SİLİNMİŞ SAHNELER OLACAKMIŞ...VE DAHA FAZLASI...18 MARTTA ÇIKACAĞI YAZIYOR AMA BİZE NE ZAMAN GELİR BİLEMEM...AMA 2. BÖLGE OLDUĞU İÇİN SANIRIM AYNI ZAMANDA GELİR...

SÜPERDİ... 10 TAM PUAN...ŞİMDİ DVD'SİNİ BEKLİYORUM...
12 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
Özenle yaratilmis karakteri çok güçlü mizah anlayisi harika senaryosuyla muhtesem bir animasyon keske bir üçleme olabilseydi, hersene en az bir kere segrettigim sinema tarihinin en güzel bir kaç animasyonundan biri.Iiy bir animasyon nasil olurun en iyi örneklerinden bu tarz mükemmel animasyonlar yerine Henry Selick saçmaliklarini yada Hayao Miyazakinin uçukluklarini sevenlerini akil ve mantik almiyor.
2 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Süperrr bir animasyon içinde ne ararsanız var eğlence, komedi, macera filmi herhalde 5 yada 6 kez izlemişimdir zaten pixarın yaptığı her animasyon başarılı...
17 Ocak 2005 tarihinde eklendi
Filmi ben çoooooook beğendim.Çok eğlenceliydi.Neredeyse her sahnesine güldüm.Sinema salonunun tamamı çocuktu ve hiç biyerini anlamadılar.Bu filme çocuk filmi denmesi bu yüzden çok saçma.Alakası bile yok.Filmde en çok Bay Incredible'ın oğlunu seslendiren kişiye karşı bi sempatim oldu.Çünkü Nemo'yu seslendiren de o. Ayrıca Bob'un hayranı olan çocuğun ilerdeki hali aynı Batman'deki Joker'e benziyor. :D
2 Ocak 2011 tarihinde eklendi
10 puan verdim.gerçek bir film tadında gerçekçi ve süper olduğu için
13 Nisan 2005 tarihinde eklendi
Animasyonda bukadar ileri gidildiini farkedememişim çok güzeldi gerçekten mimikler en ince ayrıntısına kadar, saçlar bile harikaydı. Çok eylenceli bir okadarda başarılı bir film.
18 Ocak 2005 tarihinde eklendi
YANİ malcolm SORUN ANİMASYONDA DEĞİL İZLEDİĞİN ORTAMDA VE SENİN ADINDA(sana yakışmıyor).HERKEZ BİLİR Kİ SALONDAKİ ÇOCUKLAR FİLMİN PARÇASI DEĞİLDİR.Peki Polar Expres hakkında ne düşünüyorsun.Yapımcılar Tom Hanks'i animasyona aktaracak kadar aptal mı yoksa Tom Hanks'in ruhu öldü mü? :)
17 Ocak 2005 tarihinde eklendi
harikaaaaaaa hatta harikaaaa bile azz ileyinnn
7 Ocak 2005 tarihinde eklendi
Çok kakliteli ve güzel bi film, bu kadar enerjiyi böyle bi animasyonda toplamaları hoş olmuş.
23 Mayıs 2005 tarihinde eklendi
bence bir çizgifilmden ote , benim ençok dikkatimi ceken helenin saçları ciddi anlamde gerçek gibi .film cok güzeldi gözlerime inanamadım.
16 Aralık 2008 tarihinde eklendi
diğer animasyonlara nazaran farklı güzel bi film..monstersten sonra en iyi animasyon..bir çok kez izlenebilecek filmler arasında..10
6 Temmuz 2005 tarihinde eklendi
bu firmadan çıkan en iyi flmdeğil belki yani aslın da geçen yılın eniyi 10 filminden biri ama bence sevimli canavarlardan iyi değil.
ancak çok çok eğlenceli ve komik bir film süper kahraman filmlerine çok iyi göndermeler yapıyor.