cakabo58
27 Şubat 2006 tarihinde eklendi
sevimli canavarlar ve ice age ten sonra favorim oldu buda izlenmesi gereken cok hareketli ve sevimli kahramanların oldugu güzel bir 3d animasyon filmi kacırmayın..
Buz devrini seyrettim ve türkce dublajını cok cok sevdım hele o SID yokmu? beni kopardııı.bunda da aynı zevki aldım. seslendirmeler cok super.Hele o kucuk cocuk beni koparıyooo!! __Bilmiyom belki değişik bişey yaparsın!__
animasyon benim için en önemli 3 türden biri.ama neden hala ülkemizde yüzüne bakılmadığını bilmiyorum.umarım en kısa zamanda bir türk animasyonu izleriz.zaten yabancılar bu işi çok sevdi.hem büyüğe hem küçüğe formülü işe yaradı.işte o filmlerden biri.fazlasıyla başarılı gerçekçi ve uzun bir film.kesinlikle sıkmadan eğlence ve macerayı çok başarılı ekrana yansıtmışlar.brad bird ve pixar-disney'e tebrikler
bu firmadan çıkan en iyi flmdeğil belki yani aslın da geçen yılın eniyi 10 filminden biri ama bence sevimli canavarlardan iyi değil. ancak çok çok eğlenceli ve komik bir film süper kahraman filmlerine çok iyi göndermeler yapıyor.
animasyon filmlerine ilgim olduğu doğru ama bu kadar sıkıcısını daha önce görmemiştim.bir an animasyon değilde macera filmi izlediğimi zannettim.filmi küçük kardeşimle izledim ama o benim kadar dayanamadı...
animasyon filmlere zaten bayılıyorum!buda diğer animasyonlar gibi İNANILMAZdı!özellikle filmde faworim inanılmaz bebekti.çok tatlıydı umarım dewamı gelir!
açıkçası nemodan sonra bu kadar güzel bir animasyon izliyeceğimi... yada daha çok beğeneceğimi düşünmüyordum bile.. hele en son bebek sahnesinde koptum ya. iki kelimeyle helal olsun:pPp
izlediğim dördüncü animasyon filmi.hepsi birbirinden güzeldi.inanılmaz aile görsel olarak beğendiğim en iyi filmdi.oldukça başarılı bir film.ama filmin konusu biraz sıkıcıydı.yani izlediğim diğer animasyon filmleri gibi dolu bir içeriği yoktu.ama yine de oldukça başarılı bir animasyon filmi
grafikleri ve görselliği açısından daha önceden vizyona girmiş ve izlediğim animasyonlar arasındaki en iyi yapım,özellikle çocuklardaki mimikler harika... ikincisinide merakla bekliyorum...
Animasyonda bukadar ileri gidildiini farkedememişim çok güzeldi gerçekten mimikler en ince ayrıntısına kadar, saçlar bile harikaydı. Çok eylenceli bir okadarda başarılı bir film.