İnanılmaz Aile
    4,3
    İnanılmaz Aile hakkında görüşlerin ?

Actor-Ums
    Actor-Ums

25 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    çok eğlenceli bir film herkese tavsiye edebilirim. animasyon düzünlemeleride gerçkten harika
    basakbilgi
    basakbilgi

17 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    Her bir karakteri özenle çizilmiş, seslendirilmiş, yaratılmış olan anime. Her bir karekterini sevdim. 3 kere gözüken bisikletli velet bile animenin kalitesini ortaya koyuyor.
    Ceren S.
    Ceren S.

23 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    Gayet eğlenceli bir film olmuş.. Animasyon severlere tavsiye edilir..
    Ilknur K
    Ilknur K

16 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    çok eğlenceli bir filmdi. süper animasyon sahneler vardı. türkçe versiyonunu izledim. çok iyiy dublaj yapılmış. 10/9
    cerenperk
    cerenperk

21 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    çoook komik:))) herkese tavsiye ediyorum hele bisikletli çocuk muhtesem gulmekten yerlere yattım:))))
    arsev17
    arsev17

9 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    İzlemeden önce tereddütte kaldığım ama iiiki izlemişim hoşmuş dediğim bir film. Gayet güzel, tavsiye ederim animasyon severlere.
    Eren Yenigün
    Eren Yenigün

22 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    Güzel eğlenceli ama daha iyi olabilirdi eksik yanları var yinede süper izlenilesi bi animasyon benim favorilerimden 9/10
    jordan585
    jordan585

30 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    çok eğlenceli bir film izlerken hiçç sıkılmıo insn ayrıcada komik
    oyuncakbebek87
    oyuncakbebek87

11 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    Süper bir filmdi.Çok güldüm
    beck31
    beck31

27 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    dört dörtlük, 5 yıldız, on üzerinden on gibi kalıpları sonuna kadar hakeden bir film olsada pixar’ın animasyon konusunda geldiği nokta neticesinde korkutan bir yapım olmuştur. evet, ağzımız açık izliyoruz gelgelelim pixar’dakiler kendilerini biraz daha geliştirirse yarın öbürgün olayı animasyonla gerçek görüntüler yaratmaya kadar getirecek ki öylesi bi gücün yanlış ellere geçmesi durumunda çok fena olaylarla karşı karşıya gelebiliriz. hayır iti var kopuğu var, adam benim bi resmimden yola çıkıp çocuklu porno animasyonu yapacak ondan sonra eş dostta 'aaa şuraya bak hallelujah yakışıklı,zeki,başarılı,esprili,komik,üçgen vücutlu bi çocuktu* bu yönlerini hiç bilmezdik, boyu devrilsin' diyecek ki o noktadan sonra toparla toparlayabilirsen. ama verdiğim her kuruş helal olsun. gittiğim her film böyle çıksın film başı 20 milyon veriim. ek olarak jack jack gibi oğlum olsun 500 milyon borcum olsun
    wolf649
    wolf649

22 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    çok eğlenceli bir film
    semihlapay
    semihlapay

31 Mart 2007 tarihinde eklendi
    güzel bir vakit geçirmek istiyorsanız bu filmi izlemek çok iyi bir tercih olur
    boldheart
    boldheart

23 Mart 2007 tarihinde eklendi
    Gördüğüm en iyi animasyon filmlerinden biri her yönüyle seyir zevki yüksek güzel ve zevkli bir yapım olmuş izlemeye değer ben çok beğendim ve herkesede tavsiye ederim...
    sayns
    sayns

17 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    En güzel animasyonlardan !
    freecritic
    freecritic

31 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    Bence sıkıcı bir animasyon.Aksiyon sahnelerinin fazlalığı yönündeneErkeklere ve erkek çocuklara hitap eden yönü fazla.Bir animasyon sever olarak pek zevk aldığımı söyleyemem