Collateral
4,1

KaliteTAKİP
KaliteTAKİP

28 Şubat 2008 tarihinde eklendi
konusu oyunculuk kusursuz tom ve fox cosmus mutlaka ızleyın tavıye ederım
theyurdal
theyurdal

21 Ekim 2020 tarihinde eklendi
zaman kaybı
Muhsin Özcan
Muhsin Özcan

11 Nisan 2022 tarihinde eklendi
süper kesinlikle bayıldım insanı izlettiriyor gayet akıcı ben beğendim kesin izlenilmesi gerekiyor tomun diğer filmlerine de bakacağım hemen
Ahmet Büke
Ahmet Büke

21 Temmuz 2021 tarihinde eklendi
güzel sürükleyici temponun bir an düşmediği eksik omadığı suikastçı tetikçi filmi.. Taksici ve tetikçi nin geçirdiği muthiş gece
l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

26 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Çok çok başarılı bir suç-gerilimi...
Ilknur K
Ilknur K

17 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Filmdeki dialogar, sürükleyicilik ve final güzeldi. oyunculuk ise hat safhada. 9
ozzy-badd
ozzy-badd

24 Haziran 2012 tarihinde eklendi
Benim umduğumu bulamadığım bir film oldu Collateral . İyi başladı ama kanımca o çizgisini filmin sonuna kadar sürdüremedi . Ayrıca filmde oldukça klişe bölümler mevcut ... Oyuncu performansları dışında ortalamanın üstünde bir şey göremedim ben filmde ... 5/2 ...
Fahri07
Fahri07

2 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
gerçekten harika bir film olmuş.tom cruse tetikçi rolü yakışmış.yalnız taksiciyi daha karizmatik biri oynayabilirdi.ayrıca filmin sonunda Tomun ölmesi gerekmiyordu.bence yaşamalı ve 2.side çekilmeliydi.yinede güzel filmdi.
kalpsiz
kalpsiz

5 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Özgün senaryosu olan güzel bir film. Tom Cruise karizmasını oldukça katmış filme. Taksinin içindeki diyalogları filmi izlenir kılan yanıdır bence.
Engin Yüksel
Engin Yüksel

17 Aralık 2011 tarihinde eklendi
vasati ölçüleri asamayan puanini hak etmeyen bir film 2,5/5
Chev
Chev

1 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Tom Cruise un en sağlam filmlerinden..İzlenmesi gerekenlerden.
MojoRising
MojoRising

1 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
Michael Mann'in biraz fazlaca abartılmış filmi (film ''Ölmeden Önce İzlemeniz Gereken 1001 Film'' kitabında bile yer alıyordu ?!). Tamam film iyi, sürükleyici ve sizi boğmayan, bırakmayan bir film ama yine de karakterler biraz fazla zorlama gibi. Ben mesela Tom Cruise'un oynadığı karaktere de, oyunculuğuna da bir türlü inanamadım, ısınamadım. Film boyunca sanki Vincent'ı değil de Cruise'u izledim. Yönetmen belki de daha az bilinen oyuncularla çalışmalıydı. Başta da dediğim gibi film, eli yüzü düzgün iyi bir film, ama başyapıt, klasik gibi yorumlara kesinlikle katılmıyorum.
hookers
hookers

13 Haziran 2005 tarihinde eklendi
BU FİLMDE EN ÇOK DİKKATİMİ ÇEKEN ŞEY MUHTEŞEM GÖRÜNTÜ YÖNETMENLİÐİ OLDU.FİLMİN ATMOSFERİNE TAM UYAN RENK VE AÇI TERCİHLERİ, MÜZİÐİ, BASAMAK BASAMAK TIRMANAN GERİLİMİ BU FİLMİ TÜRDAŞLARI ARASIDAN SIYIRIYOR, ÖZEL VE AYRICALIKLI KILIYOR.TOM CRUISE BU ROLÜYLE TEMİZ AMERİKALI İMAJINA BÜYÜK BİR DARBE İNDİRİYOR VE BU KÖTÜ ADAM ROLÜNÜN ALTINDAN DA BAŞARIYLA KALKIYOR.'ALİ' FİLMİYE BENİ HAYAL KIRIKLIÐINA UÐRATAN YÖNETMEN MANN BU İŞİYLE KENDİNİ TOPARLIYOR VE İLERİKİ PROJELERİ İÇİN İYİ BİR REFERANS ELDE EDİYORYILIN EN İYİ GERİLİM-AKSİYON FİLMLERİNDEN BİRİ.ARŞİVLİK...
greendestiny
greendestiny

25 Ekim 2004 tarihinde eklendi
film gerçekten süper yani..tom cruise hakikaten iyi bir oyuncu oldu her türlü rolü rahatlıkla canlandırabiliyo...didoo ya katılıyorum digital kamera harikası film...görüntüler süper...her karesi..sonuçta michael mann sineması bu..müzikler nefis..film böyle olur işte...maxx in felix te konuştuğu sahnede o titrek halinden birden sanki gerçekten vincent mış gibi rol kestiği bölüm müthiş...ama son sahnede los angeles tan nefret etmesinin sebebi olan şekilde vincent tin ölmesi gerçekten çok anlamlı..o sahneye bayıldım..yani böyle bir filmi izlediğim için mutluyum...her yönüyle mokemmel bence...kesin dvd sini alırım...
Ahmet G.
Ahmet G.

18 Nisan 2005 tarihinde eklendi
T.Cruise ve J.Foxx gerçekten çok iyiler.T.Cruise zaten benim her zaman favorim olmuştur.Filmin konusu ve işleyişi oldukça iyi.Çekimler çok güzel olmuş.Bence seyre değer filmlerden biri.8/10