Ultraviolet
    2,9
    Ultraviolet hakkında görüşlerin ?

kadir503
    kadir503

28 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    Baştan sona saçmalık üstüne saçmalık giden, izlediğim en berbat filmlerden. Konu iyi değil, efektler çok berbat. Efektler bilgisayar oyunu gibi kalmış bazı sahnelerde bu efektler ilginç olabiliyor ama baştan sona film mi izliyoruz oyun mu oynuyoruz belli değil. Milla Jovovich’e yakışmayan bir film olmuş. Birşeyler anlatılmaya çalışılmış ama olmamış. Kesinlikle izlemeyin.
    blackdole
    blackdole

12 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    Bir supervizor olarak filmin efektlerini beyendim.Onemli olan senaryonun basitligi degil nasil uygulandigidir; ve gayet basarili buldum...Keske bizde bu tur filmler yapabilsek (!)(?)
    fuku-44
    fuku-44

31 Aralık 2006 tarihinde eklendi
    arkadaşlar bence film hiç güzel değil fragmanını izlediğimde çok hoşuma gitmişti bu filmi beklemiştim ama izlediğimde tam bir hayal kırıklığı oldu milla yı sevmeme rağmen bu filmi hiç beğenmedim...
    annamoss
    annamoss

19 Aralık 2006 tarihinde eklendi
    çok berbat bir filimdi.kendimi ateri oynuyor gibi hissettim.senaryo berbat.kesinlikle izlenilmiyecek bir filim
    djgokhan88
    djgokhan88

10 Kasım 2006 tarihinde eklendi
    çok güzel bir film olduğunu söylemek isterim.eleştirenlerin de niye beğenmediklerini anlamış değilim doğrusu.bence bilim kurgu dalında en iyi film diyebilirim.
    texas-ranger
    texas-ranger

4 Kasım 2006 tarihinde eklendi
    filmde milla varsa o film kötü olmaz ilk fırsatta izliycem
    dogan-206
    dogan-206

20 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    ne yazıkkı beklentılerın cok altında...bu fılmde cok abartı dovus sahnelerı wardı...seneryoda berbat bence...zaten sırf mılla jovovich icin izledım bu fılmı..onun resident evil 3 unu sabırsızlıkla beklıom...ama bu fılmı ızlemek vakıt kaybı
    werboten61
    werboten61

15 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    efektler super olmus arkadaslar gercı fılmı bır an için anlama zorlugu yasıyorsunuz ama aksyon ve dovus sahnelerı super seyredılmeye deger
    ahmetakbulut33
    ahmetakbulut33

12 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    buram buram yapaylık kokuyooooooooooo
    mayhemproject
    mayhemproject

10 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    sadece fragmanında ki sarkı cok hostu.indirmek isteyenler için.sarkının ismi 24.jem söylüyo.
    karotenn
    karotenn

9 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    film bence tamamiyle gorsel bi şölen .bilim kurgu izliyoooruz arkadaslardegerlendirmemizi ona gore yapalım lutfenbenim hosuma gitti,ama bişiy itiraf edebilirim;gorsel oğeler filmin konusunun onune gecmiş arkadaslar.ama dediğim gibi bilim kurgu aksiyoon izliyooruz:pben izleyiin derim arkadaslar...
    ocakli79
    ocakli79

9 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    bence bu film vakit kaybı. görsel efektler çok basit olmuş. konusu desen çokta ilgi çekici değil. izlemenizi tavsiye etmem.
    hafize-2005
    hafize-2005

5 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    aslında fragmanı fln ilgimi cekmişti. izledim ama begenmekle begenmemek arasındayım :S millayı severim resident evil fln iiydi ama bu... bilmde fazla abartı var görüntü kalitesinide pek begenmedim ama bazı dövüş sahneleri hoşuma gitti. bi de konuyu sonuca baglayamadım yani çocugun neden ölmedigini anlayamadım anlayan biri varsa söyleyebilirmi :D bi de vampir olayına farklı bi açıyla bakmış o da hoşuma gitti yani bildigimiz filmlerdeki gibi ısır vampir ol fln deil hastalık olarak bakmış bence + puan ama dediğim gibi fazla abartı ve karmaşa var filmde...
    e-ergener
    e-ergener

4 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    Hedefi belli olmayan gemiye hiç bir rüzgar yardım edemez..diye bir söz vardır lugatımızda... Bu film bu söz ile tam tamına uyuşuyor hatta taşıyor bile.. Hiç bir anlamı yok, Uma Thurman’I geçmeye çalışan birini izlemek istiyorsanız buyurun, yoksa boşgeçin gitsin..
    barissaglam
    barissaglam

2 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    filmin bi amacı olmalı bence.amacsız cekimşs bi film .