kadir503
28 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Baştan sona saçmalık üstüne saçmalık giden, izlediğim en berbat filmlerden. Konu iyi değil, efektler çok berbat. Efektler bilgisayar oyunu gibi kalmış bazı sahnelerde bu efektler ilginç olabiliyor ama baştan sona film mi izliyoruz oyun mu oynuyoruz belli değil. Milla Jovovich’e yakışmayan bir film olmuş. Birşeyler anlatılmaya çalışılmış ama olmamış. Kesinlikle izlemeyin.
Bir supervizor olarak filmin efektlerini beyendim.Onemli olan senaryonun basitligi degil nasil uygulandigidir; ve gayet basarili buldum...Keske bizde bu tur filmler yapabilsek (!)(?)
arkadaşlar bence film hiç güzel değil fragmanını izlediğimde çok hoşuma gitmişti bu filmi beklemiştim ama izlediğimde tam bir hayal kırıklığı oldu milla yı sevmeme rağmen bu filmi hiç beğenmedim...
çok güzel bir film olduğunu söylemek isterim.eleştirenlerin de niye beğenmediklerini anlamış değilim doğrusu.bence bilim kurgu dalında en iyi film diyebilirim.
ne yazıkkı beklentılerın cok altında...bu fılmde cok abartı dovus sahnelerı wardı...seneryoda berbat bence...zaten sırf mılla jovovich icin izledım bu fılmı..onun resident evil 3 unu sabırsızlıkla beklıom...ama bu fılmı ızlemek vakıt kaybı
film bence tamamiyle gorsel bi şölen .bilim kurgu izliyoooruz arkadaslardegerlendirmemizi ona gore yapalım lutfenbenim hosuma gitti,ama bişiy itiraf edebilirim;gorsel oğeler filmin konusunun onune gecmiş arkadaslar.ama dediğim gibi bilim kurgu aksiyoon izliyooruz:pben izleyiin derim arkadaslar...
aslında fragmanı fln ilgimi cekmişti. izledim ama begenmekle begenmemek arasındayım :S millayı severim resident evil fln iiydi ama bu... bilmde fazla abartı var görüntü kalitesinide pek begenmedim ama bazı dövüş sahneleri hoşuma gitti. bi de konuyu sonuca baglayamadım yani çocugun neden ölmedigini anlayamadım anlayan biri varsa söyleyebilirmi :D bi de vampir olayına farklı bi açıyla bakmış o da hoşuma gitti yani bildigimiz filmlerdeki gibi ısır vampir ol fln deil hastalık olarak bakmış bence + puan ama dediğim gibi fazla abartı ve karmaşa var filmde...
Hedefi belli olmayan gemiye hiç bir rüzgar yardım edemez..diye bir söz vardır lugatımızda... Bu film bu söz ile tam tamına uyuşuyor hatta taşıyor bile.. Hiç bir anlamı yok, Uma Thurman’I geçmeye çalışan birini izlemek istiyorsanız buyurun, yoksa boşgeçin gitsin..