e-ergener
1 Haziran 2005 tarihinde eklendi
Eğleneceğiniz kesin, ben bu filmin puanını 6,7 görünce çok şaşırdım...Yanlışlıkla başka bir filme mi bakıyorum diye... Ama gidince pişman olmayacağınız nadir filmlerden biri...
uzun zamandır bu kadar eğlenceli bi film izlememiştimm harikaydı.. ve tam ünlüler geçitiydi .. hepsi sırayla çıkıodu ve film gittikçe insanı kendine çekiodu.. bencee mutlakaa izlemelisiniz!!
Bu filmin neden bu kadar düşük not aldığını gerçekten anlamadım. Dün izledim ve gerçekten eğlendim. Bence bu kadar yıldızın birarada bulunup orataya güzel bir yapımın çıktığı ender filmlerden biri. Eşinizle ve sevgilinizle izleyebileceğiniz güzel bir eğlencelik. Ben 8/10 verdim
john travoltanın izlediğim en iyi filmlerindendi ama uma thurman için tabiki aynısı söylenemez.aslında tarz olarak sevdiğim bir film olmamasına karşılık yeni bir film olduğu için izledim ve sıkılmadan da film bitti.