Oyuncu kalitesine bakarak iddialı bir film derseniz yanılırsınız. Ama izleyenler iyi vakit geçirecek eğlenceli bir film..Müzikleri türü sevenler için gayet güzel..Pulp Fiction'dan sonra Uma ve John'un tekrar dans etmesi ise filmin ilgi çekici yanı olabilir...:)
bence film çok eğlenceliydi ama bi kaç arkadaşın da dediği pulp fiction filmine benzetmeye çalışmışlar ama bayağı bir taklitçi olmuş yani demek istediğim o filmden etkilenildiği bir çok sahneden apaçık anlaşılıyordu...örneğin uma thurmanla trovoltanın daha önceki filmdekine benzer dansları,içi boş geveze laflar...vs.. ama ben yine de filmi beğendim bazı sahnelerde sıkılmadın değil ayrıca çok kısa bi sahne de olsa Black Eyed Peas’ın da ekranda gözükmesi çok hoşuma gitti..
Bu filmin neden bu kadar düşük not aldığını gerçekten anlamadım. Dün izledim ve gerçekten eğlendim. Bence bu kadar yıldızın birarada bulunup orataya güzel bir yapımın çıktığı ender filmlerden biri. Eşinizle ve sevgilinizle izleyebileceğiniz güzel bir eğlencelik. Ben 8/10 verdim
Filmin en başarılı yanı , yan karakterlerinin iyi karikatürize edilmiş olmasıydı. Özellikle rapci zenci çetesi 10 numaraydı.Amerikan Müzik dünyasına da esprili bir dille ince bir eleştiri yapan film Eğlencelik bir seyirlik.
Konu oldukça karmaşık biraz daha action bir film bekliyordum ama oldukça sakindi :D.Eklemeden geçemeyeceğim bir nokta; Uma Thurmanın giyimi film boyunca oldukça güzel olmuş.
john travoltanın izlediğim en iyi filmlerindendi ama uma thurman için tabiki aynısı söylenemez.aslında tarz olarak sevdiğim bir film olmamasına karşılık yeni bir film olduğu için izledim ve sıkılmadan da film bitti.
Eğleneceğiniz kesin, ben bu filmin puanını 6,7 görünce çok şaşırdım...Yanlışlıkla başka bir filme mi bakıyorum diye... Ama gidince pişman olmayacağınız nadir filmlerden biri...
yorumlara baktınızda neredeyse herkes için film kötü ama oyuncular iyi oynamıs. konu yok denecek kadar gereksiz ama. ara ara güldürüyor. Rock komikti. sinemada paranıza yazık. evde izlenebilir.genel olarak boş bir film. sarmadı şahsen bitsede kurtulsam dedim izlerken. belki seversiniz izleyin.
gereksiz hiç bir sahne yok. film amerikan esprileri üzerine kurulu ama yine de değişik seyircilere ulaşmasını iyi biliyor. beni en çok güldüren ise andre benjamin ( nam-ı diğer dabu) oldu. outkast’tan tanıdığımız benjaminin oyunculuk yeteneği müthiş. travolta ve thurman ise diğer oyuncuların yanında biraz sönük kalmış ama bu biraz da profesyonellikten gibi geliyor bana. the rock ise bir kahkaha makinası. izlemeniz gereken bir film.
gerçekten harika bir film bence .Karakterler uymuş.Vereceğiniz paraya değeceğine inanıyorum.Zaten Uma Thurman ve John Trovolta mükemmel oyuncular kuşkusuz .İyi seyirler .Kendinize çok çok iyi bakın.
herzaman söylerim film kadar filme kiminle gittiğinizde önemli!!film güzel herkes gibi bende müzüklerine bayıldım..uma Thurmana bayılıyorum yine çok iyidi..film için bişi sölemek istiyorum gidin görün eylenini.birde tipler çok iyidi
Herkes beğenmiş ama ben pek tuttum diyemem. Bir kere konusu pek yavan, müzikler fena sayılmaz oyunculukta süper diyemem. Yani 10 ytl mi başka filme verseydim dedim. Ama filmin sıkmayan ve arasıra güldüren bir tarafı var en azından hakkını yemiyim... Ama bir trovolta ve thurman filmine yakışmayan monotonlukta... Maleseff