Eğlenceli bir filmdi. Tim Burton çok güzel bir mesaj vermiş gerçekten. Aile, özellikle Amerika'da ve Avrupa'da önemini gün geçtikçe yitiren bir kavram haline gelmiş durumda. Bunun farkında olan yönetmenlerin, senaristlerin olması onlar ve o ülkenin gençleri, çocukları adına güzel bir şey.
Filmin anlatım dili biraz çocukça da olsa verdiği mesaj çok büyük. Her çocuğun ve anne-babanın izlemesi gereken bir film.
bu filmin eskiden kitabını okumuştum.filimini görüncede hemen izledim.gerçekten hayalürünü ama güzel bir film özelliklede johhny depp bu kadar güzel oynayınca bu çıkıyor ortaya
Her nekadar çocuk filmi gibi yansıtılsa da büyük küçük herkes izlemeli derim.Kitabını okumuştum gerçekten çok güzeldi hayal gücünün sınırlarında yazılmış eğlenceli bir kitaptı.Filmde Johny Deep in olması büyük şans.filmde büyük emek harcanmış bu film kaçmazz:)
filmi izlerken insanın canı çikolata çekiyor:D!!!bu filmin eski hali beni daa cok etkilemişti.orda sanki daa doğaldı herşey...ama tabii yenisi de guzel...ii vakit gecirilebilir...
tek söyleyeceğim filmi johnny depp için izlediğimdi...film konusu,oyunculuk ve görsel efektleriyle doyurucu bir film ama benim asıl söylemem gereken "johnny depp"..iddia ediyorum bu adam kadar iyi,samimi,doğal ve bu kadar çok mimik yaparak oynayan başka bir oyuncu yok...filmlerine bir göz atın...tam bir mimik ustası...günümüz oyunculuğunun bir portresi johnny depp...mimiksiz bir filmi olursa belki tek kötü film olacaktır :) sevgilerle...
Charlie and the Chocolate Foctory eski bi filmdir zaten...bu yeni uyarlama fragmandan izlediğim kadarıyla gayet başarılı görünüyor...tim buton abimizin elinin deydiği hangi film güzel olmuyo ki ztn... =)
Film gayet güzel; sadece çocuklar için değil aynı zamanda yetişkinler için de son derece keyifli. Tim Burtonın bütün filmlerinde olduğu gibi başarılı yönetmenliği, Johnny Deppin inanılmaz oyunculuğu ve özellikle bu filmde bayağı dikkat çeken mimikleri, sürükleyici ve eğlenceli senaryo ve kurgu hoş. Zaten görüntüye, efektlere denecek yok. Sadece o umpa loompa mıdır tam bilmiyorum küçük insanlar ve şarkıları bana itici geldi, ama yine de filme hareket katmışlar kabul. Kitabında bulunmayan küçük bir nokta eklemişler filme(aile düşkünlüğü diyebiliriz sanırım), bu da filmi duygusal açıdan etkileyici kılmış. Tim Burton, Johnny Depp ve Helena Bonham Carter üçlüsünün her filminde olduğu gibi severek izleyebileceğiniz bir eser. İyi seyirler.
tim burton,johnny depp,freddie highmore,çikolata...daha ne denebilir ki????şahane bi keyif ;)yanınıza çikolata almayı ihmal etmeyin,çok acıkacaksınızzZzZz:))