muhteşem fantastik bir film. harika görselliklerle dolu eğlenceli ve her yaş düzeyine uygun bir film. elbette johnny depp harika oyunculuğunuda unutmamak lazım.
oyuncularına bakmadan izledğim sonra 'aaaa bu adam ne güzel oynuyor' deyip keyifle bitirdiğim filmi daha sonra oyuncularını okuduğumda oldukça şaşırdığım güzel bir film.
charlie'nin çikolata fabrikası aslında bir çocuk kitabıdır çok yaygın olmadıı için çoğu insan bilmez..benim çocukluğumda okuduğum en mükemmel kitap serilerinden biriydi..hayal ettiğim kadar mükemmel deildi..fakat tim burton ın yaptıından iyide kimse yapamazdı sanırım..çocuk filmi sanmayınız lütfen..
ebeveyn diyemiyen,çocuklardan hazzetmeyen ve aile kavramından köşe bucak kaçan arızalı karakterimiz willy wonka'yı kusursuz canlandıran johnny deep i görmek için bile seyredilecek bir film desem abartmış olmam sanırım...wonka çikolatalarının yapıldığı enteresan fabrikanın içine girene kadar sıradan bir film denilebilir ama fabrikanın içine girince oldukça renkli ve şekerli dakikalarla iyi zaman geçirtiyor,ah bide o humpa lumpaların şarkıları olmasa...çok renkli,izlenesi bir tim burton filmi...
bence johnny depp çok süper bi oyuncu adam şekilden şekle giriyo bi filmine bakıyon farklı başka bi filmde farklı hayır yani adamın adını görmesen tanıyamayacağım çoğu filmi gibi bu filmi de beğendim çok şekerler:):)