sanırım tim burton filmleri içinde bana en uymuyan film buydu çok çocuksuydu belkide ondan ama herzaman söylediğim gibi farklı biri tim burton çok yönlü bir üstad...
uzuuunca vakittir izlemek istiyordum. kısmet bugüneymiş. beklediğim kadar çıkmadı (belki de izlemenin günü değildi.) ama fena değildi.efektler bir harika. nasıl olur da bu kadar iyi yapılır dedim ama filmin özü beni çok tatmin etmedi açıkcası. hikayesinin özetini okumuştum ve oradaki özel odaların tasvirleri filmde çok çok daha azdı, yüzeyseldi. sonunun da çok iyi bağlanamadığını düşünüyorum.ama yine de içimi inanılmaz çikolata yeme isteğiyle kaplattı diyebilirim. kalktım ve hemen mutfağa koştum çikolata almak için. :D güzel bir deneyim.10/7 (Johnny Depp, muazzam efektler puanda ağırlık gösterir biçimde.)
Hem ilk filmi seyretmemiş hem de kitabını okumamış biri olarak filmi beğendim.Özellikle Johnny Depp yine çok ilginç bir tipe bürünmüştü. Ama bu ilginç tiplerin altından kalkabilecek ender aktörlerden biri değil mi? Zaten kendisi gibi tatlımı tatlı bir aktörden ancak böyle tatlı filmler meydana çıkıyor. Ama filmin bazı sahnelerinde tüylerim diken diken olmadı desem yalan olur. Özellikle müzikal sahnelerde. Ama filmin birkaç istisna dışında verdiği mesajlar çok yavan kalıyor bence. Çünkü filmin hitap ettiği yaş grubu artık daha zeka ürünü, daha gerçekçi, belki de şiddet ögeleri içeren filmlere rağbet ediyor bence.Bu doğru mu yalnış mı tartışılır ama sırf filmdeki çikolatadan oluşmuş şelale için bile izlenmeye değer bence.
Johnny Depp in Karayip Korsanları ve özellikle Çikolata filminden sonra bu beni pek beni açmadı.Yine de çocukların hoşuna gidebilcek,göz zevkine hitap edebilecek ( malum çikolatalar :D ) bir film.
konu olarak çok cazip bir film değil.yani johnny deep'in o mükemmel oyunculuğu olmasa,keyifle izlenecek bir film değil.en azından J.D'in filmin bir yerinde çocukluğunu hatırladığı bir yerde, yüz ifadesini görmenizi isterim.çok güzel ve bir o kadar da komikti.filmi izlerken yanınızda en sevdiğiniz çikolatan da bulundurun:)) benimki sneakearstı.şimdiden ii seyirler, afiyet olsun:)
ben bu filmi eskisine göre kötü buldum eskisini izlemenizi tavsiye ederim eski filmdeki willy wonka yani gine wilder daha iyiydi johnny depp karayip korsanları gibi filmler yapmaya devam etmeli yinede cocuklar için ii
bu filmi izledikten sonra johnny deppe yine aşık oldumm yaa ben onu çoook sewiyorumm filde çok güzeldii chaliede çoktatlıydı hele o umpalumpalarrr acayip komik yaratıklardııı bence izlemelisinizzz