Charlie’nin Çikolata Fabrikası
    4,3
    Charlie’nin Çikolata Fabrikası hakkında görüşlerin ?

elizabeth-jack
    elizabeth-jack

12 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    ben bayıldım filme ya süperdi:)))zaten tim borten ve johnny depp bir araya gelirde kötü bişey çıkarmı hiç.zaten johhny nin o mimikleri nasıl yaptığını bi anlasam:))))adamın yüzü resmen lastik. neyse ruhu çocuk kalanlar bu filmi kaçırmasın:)))))
    sorcerer-ye
    sorcerer-ye

11 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    mthiş bir tim burtom filmi tabi burton severlere
    Rinnegan
    Rinnegan

5 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    Gerçekten çok kötü bir filmdi.Evde izleyebilirsiniz ama gidip sinemada izlenecek kadar güzel bir film değil.Özellikle filmin sonunda bu mudur yani demekten kendimi alamadım.
    fuku-44
    fuku-44

2 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    arkadaşlar zaten bir filmde jhonny depp varsa o filmi gözü kapalı alacaksınız bu film de o filmlerden aslında biraz küçüklere hitap ediyor ama büyüklerinde izleyebileceği bir film jhonny yine döktürmüş bence kaçırmatın
    ezgivural96
    ezgivural96

29 Aralık 2006 tarihinde eklendi
    çikolata fabrakası çok güzel.izlemeyenlere tavsiye ederim.çocoğun böğrtlen oluşu çok komik!
    ersindurmus62
    ersindurmus62

22 Aralık 2006 tarihinde eklendi
    bence çok iyi bi film zaten t.burton'un tüm filmlerini çok sevdim......
    merve357
    merve357

20 Aralık 2006 tarihinde eklendi
    tim burton ve depp ten bi şaheser daha
    tim burton yine bir ütopya yaratmış bu adamın hayal gününe hayranım
    depp ise yine tanınmayacak halde:)
    çocuklarla birlikte büyüklerinde sıkılmadan severek izleyeceği fantastik bir film
    izleyinnnnnnnn
    ultrafatrix
    ultrafatrix

16 Aralık 2006 tarihinde eklendi
    çok güzel bir film ama özellikle şarkı söylenen kısımlar beni çok sıktı çok çocuk filmi olmuş o sahneler yoksa film yetişkinlerinde izleyebileceği bir film acayip göndermeler ve mimikler var(johnny depp sağolsun bunlar muhteşem bir şekilde aktarılmış)

bir sahnede kız sincaplar tarafından kuyuya atılmak üzereyken babanın geçebilmesi için depp aradığı kapı anahtarını bulamaz fakat kız düştükten sonra hemen bulabilir ve kapıyı açarke adama öyle imalı bir bakış atarki!!!! izlemelisiniz
    cranberriess23
    cranberriess23

15 Aralık 2006 tarihinde eklendi
    johny deep'in farkli bir karakterle karsimiza cikmis olmasi, basarisini farkli alanlarda kanitladiginin bir gostergesi, cikolata ve sekerlemeleri sevenlerin mutlaka izlemesi gereken bir film, konusuna bakildiginda sonunun tahmin edebileceginiz bir film, ama sikilmadan izleyebileceginiz guzellikte harika bir film, filmi izlerken yaniniza seker, cikolata, jelibon alin yoksam caniniz fazlasiyla cekebilir :)
    teo-17
    teo-17

12 Aralık 2006 tarihinde eklendi
    Günümüz çocuklarına ve ailelerine gönderme yapan güzel bir film.7/10
    burcin
    burcin

12 Aralık 2006 tarihinde eklendi
    çook güzeldi ya valla bravo...
    dennizm
    dennizm

10 Aralık 2006 tarihinde eklendi
    ismi gibi çikolata tadında bir film
    duygu-1993
    duygu-1993

9 Aralık 2006 tarihinde eklendi
    ayy inanmıyorum çok şeker bir filmdijohnny depp’e yine herzaman ki gibi diyecek söz bulamıyorum yine kendini bana hayran bıraktı!o charlie’e de bittim doğrusu o da çok şekerdi!ne diyeyim mutlaka izlmelisiniz...!!!!!!
    zeynoyalcin
    zeynoyalcin

3 Aralık 2006 tarihinde eklendi
    düşler ülkesinde de izledığım fılmde charlieyi oynayan çocuğun saflığı ve temizliği beni çok etkiledı yavrum bır tane de çikolata ben sana alıyım dedım içimden ... çok şeker di filmde johny de ve tabıı kı çocuk .. yalnız bu şeker kavramı her bir sözcük için ayrı anlamda ...:)
    kaliteliseyirci
    kaliteliseyirci

26 Kasım 2006 tarihinde eklendi
    kesinlike süper bir film.johnny depp yine mükemmel bir oyunculukla karşımızda.tim burton çok acayip bir yönetmen oldugunu bir kez daha ortaya koyuyor.en sevdigim yönü ise film bittikten sonra kendimi iyi hissettim.kesinlike her yaştan bireyin seredibelcegi bir film.(10/9)