Charlie’nin Çikolata Fabrikası
    4,3
    Charlie’nin Çikolata Fabrikası hakkında görüşlerin ?

fundabah
    fundabah

4 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    Uçuk kaçık dahi biri olup bir çikolata fabrikasının sahibi olursan olacağı bu. Kitabını çocukken okumuştum ama görselleşince harika olmuş.Çok çikolatalı bir filmdi.
    lovejunkie
    lovejunkie

30 Mart 2007 tarihinde eklendi
    tim burton ve johnny deep yan yana gelince ne olur...tek kelimeyle filim olur 'FİLİM'.
    Eren Yenigün
    Eren Yenigün

11 Mart 2007 tarihinde eklendi
    Gerçekten çok güzel bi filmdi yalnız insann canı acaip çikolata istio izlerken favorilerimden ve 10/10
    sungerbob1980
    sungerbob1980

22 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    ebeveyn diyemiyen,çocuklardan hazzetmeyen ve aile kavramından köşe bucak kaçan arızalı karakterimiz willy wonka'yı kusursuz canlandıran johnny deep i görmek için bile seyredilecek bir film desem abartmış olmam sanırım...wonka çikolatalarının yapıldığı enteresan fabrikanın içine girene kadar sıradan bir film denilebilir ama fabrikanın içine girince oldukça renkli ve şekerli dakikalarla iyi zaman geçirtiyor,ah bide o humpa lumpaların şarkıları olmasa...çok renkli,izlenesi bir tim burton filmi...
    ossi6188
    ossi6188

19 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    öğretici eğitici ve bir okadarda eğlenceli bir film gayet güzeldi
    sayns
    sayns

18 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    Konusuyla özgün ve başarılı , tavsiye edebilirim :)
    ebaeba-5991
    ebaeba-5991

17 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    olağan üstü bir filim hem eğlenceli hemde zevli her dakikası eğlenceli her seyredişimde canım çikolata çekiyor.Jony Dep'in en iyi filimlerinden bence.
    aysen2707
    aysen2707

15 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    johny y ne yapsa yakışıyor yaaa
    figen-pak
    figen-pak

13 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    bayıldım.. tam bir tim burton filmi, tam onun tarzı, işte buna özgünlük denior, bravo.. aslında cok basit bi konu, bir annenin/bir babanın 4yasındaki çocuguna bisi anlatmaya calışırkenki tarzı kadar sade bi anlatım kullanılmış; ama öyel güzel işlemiş ki bunu mutlaka izleyin derim.. mantık aramayın, cocuk oldugunuzu hatırlayın, hayal gücünüzü calıştırın ve izleyinnn..
    Bülgan Y.
    Bülgan Y.

9 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    ben çok beğendim açıkçası..her ne kadar çocuk filmi olsada izlerken çook eğlendim...farklı bi konusu var.alışılmışın dışında...
    Chev
    Chev

6 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    izlemesi zevkli değişik bir konusu olan zevkli bir film
    denz-2
    denz-2

21 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    mükemmel bir film, tim burton bir harika. bu film bir çocuk filmi değil, sıradan değil,diğer dört çocuğun başına gelenlerin altında bir çok şey yatıyor.hepsi başka bir yozlaşma unsurunu temsil ediyor. ve hep olduğu gibi tim burton ailenin sevginin önemini vurguluyor.jhonny depp her zamanki gibi mükemmel. favori sahnem ise sincapların kızın içinin boş mu yoksa dolu mu olduğuna baktıkları sahne. çok güzel çok eğlenceli izlenmesi gerken bir film.
    lelaina
    lelaina

18 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    büyülü bir renk cümbüşünün arkasında saklanan kötü huylu karakterleriyle, insanoğlunun vampir dişli duygularının, hırslarının, şekerden rengarenk hayalden dünyaları bile korkunç kılabileceğini vurguluyor tim burton bu filminde. ne yapıyor tim burton? kitabı alıyor, hikayeyi pastel boyalarla boyayıp, sulu boyalarla süslüyor, simler saçıyor dört bir yana, pırıltılarla süsülüyor tiplemeleri, kuru boyayla üstünden geçiyor renklerin, başkalaşıyor hikaye,bambaşkalaşıyor hemde, ne mi oluyor? bir karnaval yaratıyor yönetmen, renkler karnavalı, sonra ne mi yapıyor? alıyor bu karnavalın ortasına çirkinlekleri serpiyor, ama çirkinleride süslüyor, karartılara asla yer vermiyor eserinde, kötülükleri bile güzellerle aynı tonlarda boyuyor. işte bu yüzden filmleri peri masallarını aratmıyor. çünkü peri masallarında periler kadar cadılar da süslü püslüdür, ve çünkü gerçek hayatta da iyiler gibi, şeytan kılıklı kötüler de insan görünümündedirler. işte tim burton bunu vurguluyor; aslında hepimiz aynı rengiz, aslında genellike hepimiz çikolata severiz fakat hiç birimiz aynı değiliz, bu aynılıklar dünyasında farklılıklar topluluğuyuz.
    safakozdeger
    safakozdeger

15 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    filmi izlerken canım çok fazla çikolata istesede :) çok güzeldi,eğlenceliydi....Tim burton çok başarılı bi yönetmen.
    basakbilgi
    basakbilgi

12 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    Charlie'nin buyukanne ve babalarinin yattığı ortadaki yatak bana Abidin Dino'nun ünlü eseri Mutluluğun resmini hatırlattı. Tim Burton muhteşem, Johhny Depp olağanüstü...Bir de Augustus ve ailesinin alman aksanı ingilizceleri beni benden almıştır.