Charlie’nin Çikolata Fabrikası
    4,3
    Charlie’nin Çikolata Fabrikası hakkında görüşlerin ?

betyl
    betyl

17 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    uzuuunca vakittir izlemek istiyordum. kısmet bugüneymiş. beklediğim kadar çıkmadı (belki de izlemenin günü değildi.) ama fena değildi.efektler bir harika. nasıl olur da bu kadar iyi yapılır dedim ama filmin özü beni çok tatmin etmedi açıkcası. hikayesinin özetini okumuştum ve oradaki özel odaların tasvirleri filmde çok çok daha azdı, yüzeyseldi. sonunun da çok iyi bağlanamadığını düşünüyorum.ama yine de içimi inanılmaz çikolata yeme isteğiyle kaplattı diyebilirim. kalktım ve hemen mutfağa koştum çikolata almak için. :D güzel bir deneyim.10/7 (Johnny Depp, muazzam efektler puanda ağırlık gösterir biçimde.)
    ayna-fb27
    ayna-fb27

21 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    zevk düşkünü , dünyevi hazlar üzerine yaşayan insnalar bu filmi beğenmez. film öğretiler üzerine geçiyor buda izleyicilewr için iyi sayılır.

artık böyle eğitici ve aynı zamanda keyifli filmler yok denecek kadar az. bu yüzdende anlamlı bir film
    cagdaspulluk
    cagdaspulluk

10 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    Filme çocuk filmi diyenleri anlamıyorum Johnny Depp müthiş oynamış yine.. 10/9
    angelus-mm
    angelus-mm

4 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    konu,oyunculuk(özellikle jonny depp)süper.zaten hiç bir şekilde içinde tim burton ve jonny depp olan bir film kesinlikle kötü olamaz!
    Betsky
    Betsky

3 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    Senaryo iyi ve daha çok çocuklara hitap ettiği de doğru. Ama filmin kötü olduğuna katılmıyorum. Johhny Depp döktürmüş resmen. Gene farklı tanınmaz bir yüzle karşımıza çıkmış:) Sırf onun için merak ettim,izledim ve eğlendim. Farklı konusu olan ve güzel bir filmdi.
    sinema
    1 ziyaretçi
    14 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    Ben filmi beğenmedim kusura bakmayın :( Başrolda Depp olmasaydı bu puan 8.5 olurmuydu hiç sanmıyorum. Çok çocuksu film 5/10
    kapici125
    kapici125

12 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    Valla arkadaşlar film güzel neticede Tim Burton imzalı ve Johnny Depp başrolde.Film klasik Burton filmleri gibi :) ilginç ve tuhaf bi konusu var uçuk kaçık.Film güzeldi ama sonu biraz başarısız bitmiş gibi geldi bana ve Willy Wonkanın geçmişinden biraz daha söz edebilirlerdi.Onun dışında eksik bi yer yoktu.İzlenebilecek bir film.7/10
    Eren-Emrah
    Eren-Emrah

8 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    Jonny Deep imrenilecek bir oyunculuk sergilemis. Konusu ile insani hayal dünyasinin kapilarina götüren, hayranlik uyandiran sahneleri ile gözünüzü kirpmadan izleyeceginiz bir film. 8/10
    hmzsgcn
    hmzsgcn

23 Haziran 2008 tarihinde eklendi
    Alışılagelmiş tipik Johnny Depp filmi. Bu filmde diğerleri gibi güzeldi. Ama biraz daha çocuklara yönelik mesajlar içeriyor. İkinci bi defa izlenmez ama ilk kez izleyecek olanlar kaçırmasın.
    seyma-57
    seyma-57

18 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
    çok eğlenceli bir film çok güzel bir mesaj veriyor insan izleye izley bitiremez bu filmi johnny deep in her filmi güzel ama bu filmi ayrı bir güzel herkese tavsiye ediyorum
    ozghan57
    ozghan57

15 Nisan 2008 tarihinde eklendi
    Filme iyi aktarılmış. Ancak bence öyle aman aman bir konusu yok. İyi denebilir. 7/10. Bir de, (bu sadece benim fikrim), johnny depp diğer filmlerine göre biraz iticiydi bu filmde. Mesela bir Kaptan Jack Sparrow ne kadar itici davransa da kendini sevdirir. Ama bu filmde çok sevdiremedi kendini bana. Tekrar söylüyorum, sadece benim fikrim.
    VcdSamimiyeti
    VcdSamimiyeti

11 Mart 2008 tarihinde eklendi
    Eh şu şarkılar filmi biraz çocuk filmi yapıyor ama yinede genel olarak bakarsak iyi,jonny deep mükemmel oynamış :)
    cougarcop
    cougarcop

10 Mart 2008 tarihinde eklendi
    olduka başarılı renkli cıvıl cıvıl bir film. çocuklara ve ebeveynlerine bile ders niteliğinde. ailecek zevkle izlenebilecek bir film. ama yanınızda mutlaka bir miktar çikolata bulundurunuz. çok can çekiyor.
    Duygu Çoban
    Duygu Çoban

9 Mart 2008 tarihinde eklendi
    Çok eğlenceli, çok keyifli bir filmdi. Filmden sonra deli gibi çikolta yiyesim geldi.Johnny Deep harika bir oyuncu mimikleri mükemmel.İlerde çocuklarıma da mutlaka izletecğim harika bir film 10/10
    elifyuceyurt
    elifyuceyurt

3 Mart 2008 tarihinde eklendi
    Yine Tim Burton, yine Johnny Deep...
    Ne beklenebilir bu filmden, yada ne beklenmez...
    Kesinlikle müthiş bir film, senaryo, kurgu, animasyolar, müzik herşey mükemmel. Çoocuklarınıza rahatlıkla izletebilirsiniz, eğitici, öğretici ve tabiki güldürücü. Dört dörtlük, hiç bir kusuru yok. 10/10