Köy
    Köy hakkında görüşlerin ?

gundogdukaan
    gundogdukaan

29 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    Bence güzel. İzlenebilir.
    pi-bro
    pi-bro

25 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    Şaka gibi bi film.Korkunç diil,senaryosu iyi diil,oyuncular iyi diil.Korkutamayan bi korku filmi.Komik hatta
    therock53
    therock53

20 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    bencede gayet ii bir film izlenmesi gerek
    canavar-cocuk-53
    canavar-cocuk-53

18 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    İzlediğim en saçma filmler arasına bu filmi 1 numaradan sokuyorum korku desen hiç değil gerilim mi? alakası yok yani öle karışık saçma bi film izlenmeseniz hiç bir şey kaçırmış olmazsanız emin olun...!!!2/10
    ismet-ar
    ismet-ar

14 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    ya sinemaya werdiğim paraya acıdım çok kötü sıkıcı bir an önce bitsede kalksam dedim
    hasanaltay1984
    hasanaltay1984

13 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    hayatımda izlemediğim film yok denecek kadar azdır hayatımda gördüğüm en kötü film
    makman
    makman

10 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    ben çok beğendim en azından anlık ses veya görüntü efekleriyle değilde kurgusuyla vuruyor seyirciyi
    odinhan
    odinhan

9 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    Çok eleştirildi fakat nu kadarını da haketmedi bence bu film.Tamam beklediğim kadar iyi değildi 6.Histen sonra bu film hayal kırıklığı idi.Ama herşeye rağmen vasatın üzerinde..Benden 10/7
    aslgvn
    aslgvn

7 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    bu filmi insanlar ya çok beğenmiş yaa hiç beğenmemiş ben ikisinin arasında kaldım ama bence kötü değil iyi mesajlar verilmiş.
    senward
    senward

2 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    bence çok güzel bir film di j.phoenix in performansı iyiydi izlenmeli doğrusu
    yuzbasiyulaf
    yuzbasiyulaf

30 Eylül 2006 tarihinde eklendi
    Gerçekte öyle bir köy olsada yaşasam diye çok iç çektim. Böyle düşünen yaşam kargaşasından bıkmış insanlar için bir hayal bir masal bence. Tamamen iyi niyetli sevgi dolu insanların bir araya geldigi kendilerini dış dünyadan soyutlamış bir grup insanın çok hoş masalı. Bence böyle filmler daha çok olmalı ve boş yaşayan insanlara bir ders olmalı.
    faspeedster-55
    faspeedster-55

25 Eylül 2006 tarihinde eklendi
    bence kötü diyenler hakketen anlamamıştır.hayatımın filmlerinden biri oldu valla....
    johnnytella-7
    johnnytella-7

16 Eylül 2006 tarihinde eklendi
    ya eet bi korku filmi beklerken izlediklrim beni de sıktı ama sonucta konu gzldi ya yani koylulerin yapmaya calıstıı sey yani berbat da bi film diil
    darkpower-2
    darkpower-2

15 Eylül 2006 tarihinde eklendi
    İsmath’a katılmıyorum.Filmin sonu gayet iyi bağlanmıştı ve çok iyi bir sondu ama ben filmi beğenmedim.Daha doğrusu 'beklediğimi bulamadım' Çünkü afişlerden-hikayeden filan daha korkunç bir film bekliyordum ama basit çekilmiş ama mükemmel bağlanmış bir gerilim filmi ile karşılaştım...
    nilufererdal
    nilufererdal

8 Eylül 2006 tarihinde eklendi
    bence harika bi film :)
    arkadaşlar korku filmi olarak bakmayın, korku filmi değil, gerilim ve dram filmi :)
    kızın yaptığı çok büyük bi fedakarlık :)