shyalaman ı gören herkes ’’korkmak’’ için gtmiş anlaşılan ve pek çok kişi bu yüzden beğenmemiş,çünkü yorumların olumsuzlarında sürekli korku değildi falan yazılmış...evt korku değildi,ama kötü bi film de değildi,konusu enteresan bi kere,bu düşük puanı hak etmiyo.bu filme kadar daha onlarca berbat korku filmi varken ’’köy’’ün bu sırada yer almasına üzüldüm
arkadaşlar bu filmi kimse anlamıyo bu film korku filmi değil çok önemli bir mesaj var yaşlıların köyle bağlantıyı kesme sebebini ve köydeki insanların neden korktuklarını neden bir kişinin ormana girmeye cesaret etmemesi altındaki mesaja dikkat edin son sahneleri dikkatle izleyin biraz zeka gerektiren filmlere hemen kötü demeyin bu filme kötü diyen sinemadan anlamıyo iddia ediyorum
çok kaliteli bir film.ancak hakettiği ilgiyi görmedi.oyunculuk çok iyi.ve verilmek istenen bir insanlık mesajı var.bunu düşünerek ve bulmaya çalışarak izlenseydi film,notu 9 olurdu. 10 üzerinden 9'luk bir film.
valla hakkaten gittigime izledigime pişman olduğum filmlerden biri korku filminden kasıt nedir insanı germesi korkutması eee bu filmde bu dedikleriniz nerde berbat...
hayal kırıklığına uğratan bir film.adı gibi basit.korku filmi adı altında yanlış bir film.yinede izleyin ama bilginiz olsun.filmden bahsedilirken yabancılık çekmezsiniz.
korku dalında sönük kalan bi film onun dışında ağlatabilecek dram var içinde o kör kızın azmi beni çok etkiledi korku dramın altında ezilmiş bence ve ayrıca film çok güzel bi mesaj veriyordu senaryo oyunculuk kıyafetlerle tamamlanmış herkesin izlemesi gerek bi filmdi
ayrıca zaman kaybı diyenlerin filmlere önyargıyla gitmemeleri tavsiye ederim...10/9
film çok güzel bir fil ama bu filmi korku filmi katagorisinde değerlendirmek çok yanlış olur korkuyla hiçbir ilgisi yok korku filmi severlere tavsiye etmiyorum
hiç bu kadar gereksiz kötü bir film görmedim hayatımda gerçekten kötü bide bu korku gerilim filmi mi??eğer korku gerilim filmleri böyleseyse bn filmden anlamıyorum...
arkadaşlar eğer filmi korku diye izlerseniz hayal kırıklığına uğrarsınız. ama değişik bir film bilim kurgu gibi izlerseniz gayet başarılı ve güzel bir film. tavsiye ederim.