JeanClaudeVanDamme
1.209 değerlendirmeler
1 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Neresinden bakarsanız bakın ’’Matador?’’ yarım bir film.Bunun en büyük nedenlerinden biri de karakterlerinin hiçbir derinliği olmayan,oldukça ’’düz’’ kahramanlar olması.Bir o kadar eksik senaryosu da cabası.Pierce Brosnan'ın en iyi performanslarından birinin bu filme denk gelmiş olması ise onun için ayrı bir şanssızlık olsa gerek. 5/10
Filmin ilgi çeken yeri sadece sonundaki küçük şaşırtmacaydı.Bunun içinde 80 dakika beklemeye gerek yok.Pierce Brosnan alışıldık kalıbının dışına çıkmış filminde katlanılabilecek tek tarafı buydu.
Sıradan bir film olmakla beraber seyretmeye değmeyen bir yapım olarak gözüküyor bu filme çok beğenenelerin sinema zevklerinden şüphe etmek yanlış olmaz.. Sadece P Brosnan için seyredilecek bir film arıyanlar gidebilir..
james bond bu kez maceradan epeyce uzakta kalmış, kiralık katili canlandırmasına karşın oldukça durgun geçen sahneleriyle, adıylada bağdaşmayan ortanın altında bir film MatadoR!