filmi ben az önce izledim fazla beklentiye girmeden izlenebilecek zaman geçirmelik bir film bence filmin en iyi tarafı pierce brosnan ın karizması ve oyunculuğuydu.boş vakti olanlara tavsiye olunur.7/10
İki animasyon izledikten sonra Matador üzerlerine biraz tuhaf oldu:) Çok sıkıntılı izledim filmi şimdi nolacak diye. Sağı solu belli olmayacak uçuk bir şekilde ilerliyor çünkü film. Bronsan usta bir aktör olduğunu göstermiş.
Filmin ilgi çeken yeri sadece sonundaki küçük şaşırtmacaydı.Bunun içinde 80 dakika beklemeye gerek yok.Pierce Brosnan alışıldık kalıbının dışına çıkmış filminde katlanılabilecek tek tarafı buydu.
Oldukça gereksiz zaman kaybına neden, başlığının bile konuyla daha bağlantısı olmayan oyuncuların da son derece kötü oynadığı vasatın çok altında bi film..
Neresinden bakarsanız bakın ’’Matador?’’ yarım bir film.Bunun en büyük nedenlerinden biri de karakterlerinin hiçbir derinliği olmayan,oldukça ’’düz’’ kahramanlar olması.Bir o kadar eksik senaryosu da cabası.Pierce Brosnan'ın en iyi performanslarından birinin bu filme denk gelmiş olması ise onun için ayrı bir şanssızlık olsa gerek. 5/10
pierce brosnan'ın yer aldığı en kötü film.kesinlikle amaçsız bir senaryosu var.pek de lüzumlu diyemeyeceğim.bu filmi izlemesiniz,ne kaçırırsınız?hiçbirşey!