...Oyunculuktan gelme John Polson'in (Mission Impossible 2'da Ethan Hunt'in ekibindeki helikopter pilotu Billy Baird olarak hatirlayabilirsininz) ilk yonetmenlik denemesi olan "Saklambac", duragan anlatimiyla seyicisini surpriz sona hazirlamaya calisan, ozelikle goruntu yonetimiyle dikkat ceken ancak yeterince doyurucu olmayan, son zamanlarda karsimiza cikan turunun diger orneklerine oranla cok da farkli seyler soyleyemeyen zamanla unutulacak cinsten bir gerilim ornegi. Kucuk yasta Sean Penn, Denzel Washington ve Tom Cruise gibi buyuk starlarla calisma firsati yakalayan ve de filmin tek izlenme nedeni olabilecek kucuk "buyuk' aktrist Dakota Fanning'in karsisinda Robert De Niro da maalesef ezilmekten kurtulamiyor. Zaten 1997'den (Copland ve Jackie Brown'dan bahsediyorum) beri gercek anlamda 'iyi' filmlerle karsimiza cikamayan eski popularitesinden uzak olan De Niro'nun da gun gectikce yildizi sonuyor, zaten bu proje secimleriyle de sonmeye devam edecek...(5/10)
Saklambaç için süpriz final dedikleri filmin taaaaaa başından anlışılıyor.Üstelik Hollywodd bu filmlede gösteriyorki hep aynı konulu yapımları çekmeye başladı.Ortada büyük bir konu sıkıntısı olduğu şayet.Saklambaç yanlızca Deniro ve Fanning'in oyunculuklarını görmek için katlanabilir hale geliyor.Bana kalırsa saklambaç yerine size bir Stephen King uyarlaması olan Gizli Pencere'yi öneririm.Bu tarz gerilimler arasındaki en iyi yapım gizli pencere bence...
hıc begenmedım...fragmanlarındna etkolendım sınemada ama umdugum gıbı cıkmadı! zaten olan hersey zıfırı karanlıkd aoluo..! basarızı orta sevıyede buldugum bır fılm oldu!!! BOOGEYMAN bın kat daha ıyı ama halka 2 olamaz hıc bırı! saygılar
Yer yüzünde işlenmiş tüm klişeleri alıp bu filmde birleştirmişler. Resmen her sahnesi beklediğiniz gibi ilerliyo. Hatta ilerlemiyo yerinde sayıyo çok sıkıcı. Finalde ters köşe yapalım demişler ama o kadar tutarsız ki çünkü kızın baştan beri gösterdiği tüm tepkiler anlamsız ve saçma olur bu finale göre. Ahh ne umdum ne buldum. Gerçekten bazı yorumlarda gördüğüm gibi De Niro'ya yazık olmuş nasıl böyle basit bi filmde oynamış.
de niro’nun bu filmde neden oynadıgını anlamış değilim.film kötü üstelik niro’yu basarılı da bulmadım.kendi türünün bayağı örneklerinden birisi.filmde gerilim sahneleri yok denecek kadar az.garip garip simgeler var ama anlamsız, o da izleyiciyi ayakta tutmak için.hayalkırıklığı.4/10
bu filmi sinemada izledim. dak.'ı o kadtar da övmeyin. ı am sam filmindeki harika performansı bni etkilemisti sdece. resmen secret window u ti ye almıslar. D.Niro ve dak. uymamıslar. ama ikisini de farkıl oyunculuk sergilediklerine göre değerlndrsek guzel oyuncluk. hersey çoq bayyat izelemseniz de olabilir. yanlızca bazı özel sahneler içn izelenebilr. 10/6
açıkçası film sanırım biraz abartılmış.yani hiçde söylenildii kadar süper deil.tam tersi bu aralar bu tarz filmler çok yapılmaya başladı. biraz gizli pencere wari olmuş.pek beğenmedim.
en çok filmin finali dikkat çekmiş olmalı ama bence çokta şok edici bir final değildi hatta bu tarz amerikan filmlerini sıkı izleyenlerin rahatlıklaa tahmin edeceği bir finalrobert de niro’ya diyecek birşey yok elbet ve bence dokato fanning ’i öve öve bitirilcek gibi de değil