Filmin ilk yarısında sıkılmadım desem yalan olur. Fakat ikinci yarı gerçek bir iyi senaryolu sürpriz dolu bir gerilim izlediğimin farkına vardım. Filmin tümüne yayılan bir De Niro farklılığı var filmde. Her türlü rolü en iyi şekilde oynuyor. Küçük kızın da hakkını vermek lazım. Fakat film biraz da shining kokmuyor mu sizce?
film harikaydı oyunculuklarda öyle müthiş 3 oyuncu baş rolde robert dakota ve famke... yalnız filmde tek anlamadığım filmin sonunda kız neden resimde 2 adet kafa çiziyor eğer siz anladıysanız söyleyebilir misiniz? ama tek kelimeyle müthiş
Bu filmden önce Gizli Pencere filmini seyrettiğim için sonunu tahmin etmem hiç de zor olmadı. Genel olarak iyi bir film, oyuncular da çok iyi seçilmiş ama Gizli Pencere filmine bu kadar benzemesi beni hayal kırıklığına uğrattı. Gizli Pencere'yi seyretmediyseniz, izlemekten keyif alabilirsiniz :) :(
Robert de Niro filmi sürüklüyor. Onun çok farklı rolleri kaldırabilen oyun gücü filme önemli katkıda bulunuyor. Saklambaç gerilim dozu iyi ayarlanmış, seyredilmeye değer bir film. Küçük oyuncuya da dikkat etmenizi tavsiye ederim.İlginç finali ile de dikkat çekici. Ama bir başyapıt değil.
filmde dakota fanningin oyunculugu gercekten muthis, o yastaki bir insanin bu rolü bu kadar iyi oynamasi gercekten sasirtici! bu arada film icinde ve trailerlarda surekli gecen "come out, come out wherever you are" repligini filmi uzun sure once seyretmeme ragmen hala unutamiyorum :)
filmi, senaryosundan olsa gerek yeteri kadar beğenmedim. hep aynı tarzda filmler yapılınca insan ister istemez sıkılıyor artık. psikolojik gerilim sevenlerin izlemesi gerekn bir film, ancak yeni bir şey yok..
filmi izlerken gizli pencereyi mi izliyorum yoksa saklambaçı mı diye çok kararsız kaldım resmen aynı senaryoyu oyuncuları değiştirerek vizyona koymuşlar kızın performansına dicek hiç bişey yok zaten diyen taş olur ama yinede robert de niro için gidilir
robert de niro' nun kariyerindeki en iyi performansını sergilediği (belki bana öyle geldi) saklambaç sürpriz finali ve kendi küçük oyunculuğu büyük dakota fannıng için seyredilmeyi hak ediyor
Öncelikle Robert De Niro'dan bahsetmek istiyorum.Gerçekten o oludğu zaman filmin kötü ya da iyi olması farketmez...Çünkü onu izlemeye gidiyor herkes...Filmse gerçekten insanı baya bi geriyo ve herkesin dediği gibi küçük kızın performansına diyecek yok...Gerçektende filmin sonu çok süpriz...Boşuna filmin sonunu vizyona girdiği gün dağıtmamışlar...Yukarıkada filmin hikayesi okuduğun zaman normal bir film zannediyorsun.....Ama...filmi gidin görün ondan sonra 'AMA''nın açıklaması kendiliğinden çıkar...Herkese iyi sayirler....
güsel bi film sonu süpriz derken hangi kısımdan bahsedildiini hakkaten merak ediorum...fasla gerilim deildi film en fasla gerildiiniz nokta sürekli aklınızdaki katil kişiliğin deişmesi...en azından ben film bitene kdr kafamda milyon senaryo yazdım ;) filmde korkutucu sahnede pek fazla deil aslında bence genel olarak psikolojik bi filmdi buna gerilim/korku demek yannış olur gbi gelio bana...herşeye raamen güsel filmdi enteresandı...bu arada filmden çıktıktan sonra 1 hafta boyunca hide and seek in tekerlemesini söyledim oda hoş bi reklam oldu =)