gerçek bir korku filmi izlemek istiyorsanız bence başka durağa uğrayın. robert de niro'nun böle klişe bir senaryoya evet demesine anlam veremedim. 6. his ve Diğerleri filmlerinden sonra bu filme böyle bir final yapılması ayıp bence. seyirci uyandı artık değişik final yapsınlar.
filmi izleme nedenimdeki tahminimde yanilmadim acikcasi.dakota fanningin inanilmaz oyunculugunu gordugum diger filmlerinden sonra karar verdim.filmden aslinda konusmak bile istemiorum.dunyalar savasinda oldugu gibi kucuk kahramanimizin performansini izleyelim yeter.robert de niro acinacak halde,inanamadim kendisine.bide senaryo bana harrison fordlu gizli gercegi animsatti...
Gerçekten çok sıradan bir film 3 sene önce izlemiştim böyle düşünmüştüm,dün bir kere daha izledim hislerimde pek bir değişiklik olmamamış,çok fazla abartılmış balon filmlerden bence, hiç bir orjinalliği yok? robert de nironun hatrına 10/2
filmi, senaryosundan olsa gerek yeteri kadar beğenmedim. hep aynı tarzda filmler yapılınca insan ister istemez sıkılıyor artık. psikolojik gerilim sevenlerin izlemesi gerekn bir film, ancak yeni bir şey yok..
Kötü filmlere yorum yapmak hiç huyum deildir ama bu film RoBERt de niRO gibi bi ustaya hiç yakışmamış.Olağan üstü kötü bi film.Kesinlikle aşırıcı derecede boş vaktiniz olsa bile izlemeyin tamamıyla zaman kaybı,çok ciddiyim..5%10
Ilk kez bir film eleştirisi yazıyorum..Hayatım boyunca böyle saçma bir film görmedim.. konusu, oyunculuğu derken harcadığınız zamana yazık... felsefesi de yok sanatsalligi da... Hele ki başkasıyla izleyip de ina da işkence çektirmeyin.. kız arkadaşınız eşiniz ayrılma sebebi olarak kullanır o kadar berbat... Evlendikten sonra damadın ailesi oyun oynuyor gelenek bu... kız saklanacak ve aileden 8,10 kişi kız öldürmeye çalışacak... sabaha kadar oldurmeleri gerekiyor ve tabii basaramiyorlar
Şimdi bitirdim filmi. Boş yere gerilim yaşadığımı düşünüyorum. Filmin kurguluk bir yanını da yaşayamadım çünkü sonunu tahmin etmiştim. Başka bir seçenek varsa izlemeyin...
film bence gitmeye hiç değmeyecek bir film filmden cıkınca acaba stephen king uyarlaması mı diye dusundum onun artık klişeleşmiş senaryosu cunku hiç de ilginç bir sonu yoktu ilk yarıda hele hiç bir olay olmuyor robert de niro diye girdik filme ama hiç de beklediğim gibi cıkmadı