The-Erinch
2 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
tam bir action!!!!! efectler mükemmel,özellikle köprü sahnesini çok beğendim..!!!serinin sonu içinde böyle güzellikde bir bir film yakışırdı....! perfecto ;)
İlk filmi ve devamını seyretmeden Son Direniş'i seyretmemenizi öneririm. Aksiyon bakımından insanı doyuran popcorn ve içeceğinizi bir çırpıda bitirten bir film. Tabiki türünü sevenlere. Beyazperde'den aldığım bilgi doğrultusunda filmin tüm yazılarını seyredip en son sahneyi gördüm, salon tam dolu olmasına rağmen 3 kişi kalmıştı. Sabredin ve sonuna kadar yazıların geçmesini bekleyin. 8-10
serinin en güzel filmdiydi.aksiyonu bol yeni mutantlarla süper ötesiydi. filmde tek istemedigim jinnin çift karakter senaryosu.keşke olmasaydı. 9/10. harika favori filmlerimden.
serinin açık ara en iyi filmi ? duygu seline neden olan ve aksiyona doyuran sahneleri , inanılmaz efektleri , harika yönetimi , kusursuz oyuncu performansları kısacası her şeyiyle 4/4 lük bir filmdi ? 10/10 ?
Üçleme olarak düşünülen serinin son halkası en geniş kadrosu ile arz-ı endam etmiş oldu. Bundan sonra ki film Wolwerin karakterine özel bir film oldu. Brian Singer Superman Return filmi için anlaşınca bayağı bir yönetmen arayışına gittiler. Tempo olarak ilk filmden iyi ikincisinden durağandı. Keşke Amerikan başkanını değirmeselerdi. Ayrıca geçen filmin son sahnesindeki başkana ziyaret sahnesinin devamı bu filmde olmayınca konu askıda kaldı. Angel karakteri bu filme dahil oldu ama varmıydı yokmuydu belli değildi. Vinnie Jones iri cüssesi ile filme renk kattı. En güzel sahne Magneto'nun otobanda el ve mimik hareketi ile arabaları devirdiği sahneydi. Filmin sonunda jenerik yazılarından sonraki kısmı mutlaka bekleyip izleyin. 10 üzerinden 6.
İlk iki filmi keyifle izlemiştim. 3. filmin yönetmenini "kızılejder" den tanıdığım benim için referanslı bir yönetmen.sosn derece görkemli bir film bizi bekliyor arkadaşlar.Yeni katılan karekterlerde son derece sağlam.Eski karekterle beraber uyumlu olacağının sinyalini aldım açıkçası.
Rouge ın 3 film boyunca hala asıl gücüne kavuşmaması beni çıldırttı.ha bu filmde ha bu fimde derken yok birşey hala :(Ama film süoer bence hiç sönük bir film olmamış aksine diğerlerinden daha güzel olmuş.özellikle wolverin in asıl yetenekleri oryaya iyice çıkmış bu filde :DDD adam parçalanıyor her yer geri düzleiyor yavvv :D
ilk ikisini izleyememistim.. buna nasipmis.. senaryoya yabancilik cekmedim gorsel efektler falan iyi hos da logan phoenix'e "ciiiiiiiiinnn ciiiiiiiiiiiin" diye bagirdikca ifrit oldum..
cizgi romana baska karakter ismi mi bulamamislar diye dusundum filmin sonuna kadar..
seslenmeye musait bir isim degil cunku.. "fatmaaaaaaaaa" bile uzatmaya daha musait.. daha hos geliyor kulaga..