Arsen Lüpen
    Arsen Lüpen hakkında görüşlerin ?

usta-skywalker
    usta-skywalker

4 Eylül 2006 tarihinde eklendi
    çok güzel çok heyecanlıydı
    ercan-ozan
    ercan-ozan

2 Eylül 2006 tarihinde eklendi
    fena değil miş. Ama romanı daha etkileyici.
    kodinxxx
    kodinxxx

31 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
    bence vasat bir film başrol oyuncusu ispanyol pansiyonu gibi filmlerin adamı rolün ağırlığını kaldıracak karizması kesinlikle yok o yüzdendir ki performanstan bahsetmek yanlış olur
    sevgijuv
    sevgijuv

28 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
    bence gayet güzel hatta muhteşemdi romain duris'in performansı da harikaydı,tamam biraz uzun olabilir ama bu filmde kafa yormaya ve anlamaya çalışanlar için filmin gerilimini unutturup sıkıntı yaratacak boyutta değildi.
    jamesbond-2
    jamesbond-2

27 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
    bence güzel bir filmdi,ben beğendim aksiyon-macera bir arada güzel bir şekilde harmanlanmış.oyunculuklar da iyiydi.arsen lüpen’in gemiden kaçarkenki koşma sahnesi çok komikti.izlemek isteyenlere iyi seyirler derim.8/10
    adamper
    adamper

27 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
    aslında fena bir film değil.çok hareketli bir film değil.ancak filmi izledikçe şaşırıyorsunuz.zaten filmin sonuna bakıldığına göre devamı gelicek. eh bekliyelim bakalım...
    yasoergin
    yasoergin

25 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
    Giderken buyuk beklentılerım vardı..Ama bekledığım kadar iyi çıkmadı ama gidersenizde bence zaman kaybı olmaz ama bu fılm yerıne gıdilebılcek bir sürü film var.
    veydeta
    veydeta

13 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
    az önce izledim.fakat hiç begenmedim.acaba bir vidocco yada monte cristo gibi olabilirmi diye düşünmüştüm.ama güzelm kahramanı ne hale koymuşlar.aslında filmi yapanlarda ne yapmak istediklerine karar verememişler diye düşünüyorum.ben hayal gücümle bile bundan daha güzel bir seneryo hazırlamıştım film nasıl olabilir diye. genede izledigim en kotu filmlerden biri diyemeyecegim.ama 10 üzerinde anca 4 derim.
    fazilzepzeki
    fazilzepzeki

9 Mart 2005 tarihinde eklendi
    sinemaya gelir mi bilmem ama tv bile syretmem ...oturur eski dvd lerden bi tane izlerim daha iyi
    mustafaeurfali
    mustafaeurfali

4 Aralık 2004 tarihinde eklendi
    Toronto Film Festivali'nde gösterildi bu film...
    abetis
    abetis