bence vasat bir film başrol oyuncusu ispanyol pansiyonu gibi filmlerin adamı rolün ağırlığını kaldıracak karizması kesinlikle yok o yüzdendir ki performanstan bahsetmek yanlış olur
bence gayet güzel hatta muhteşemdi romain duris'in performansı da harikaydı,tamam biraz uzun olabilir ama bu filmde kafa yormaya ve anlamaya çalışanlar için filmin gerilimini unutturup sıkıntı yaratacak boyutta değildi.
bence güzel bir filmdi,ben beğendim aksiyon-macera bir arada güzel bir şekilde harmanlanmış.oyunculuklar da iyiydi.arsen lüpen’in gemiden kaçarkenki koşma sahnesi çok komikti.izlemek isteyenlere iyi seyirler derim.8/10
aslında fena bir film değil.çok hareketli bir film değil.ancak filmi izledikçe şaşırıyorsunuz.zaten filmin sonuna bakıldığına göre devamı gelicek. eh bekliyelim bakalım...
Giderken buyuk beklentılerım vardı..Ama bekledığım kadar iyi çıkmadı ama gidersenizde bence zaman kaybı olmaz ama bu fılm yerıne gıdilebılcek bir sürü film var.
az önce izledim.fakat hiç begenmedim.acaba bir vidocco yada monte cristo gibi olabilirmi diye düşünmüştüm.ama güzelm kahramanı ne hale koymuşlar.aslında filmi yapanlarda ne yapmak istediklerine karar verememişler diye düşünüyorum.ben hayal gücümle bile bundan daha güzel bir seneryo hazırlamıştım film nasıl olabilir diye. genede izledigim en kotu filmlerden biri diyemeyecegim.ama 10 üzerinde anca 4 derim.