ya kardeşim kusura bakmayın ama bütün kadınlar adama aşık oluyo ama adamda karizma adına hiçbişey yok sinemada izlemiştim konusu güzel ama tarihten anlayanlar 1. dünya savaşının başlangıcı filmin sonundaki suikastle anlaşılıyo
eğer kitabı okuduysanız film çok çok zayıf kalıcaktır.. hayal kırıklığına uğradım.. benim kafamdaki arsen lüpen ile filmdeki arsında belirgin farklar olmasına rağmen izlenebilir bir film olmuş ..
Şu filmlere yorumu neye dayanarak yapıyorsunuz anlamadım.Bu filmede kötü diyebliyorsanız ömrünüz boyunca bir daha iyi bir film izleyemeyeceksiniz demektir.Çok üzgünüm:))Son zamanların en iyi filmi
konu olarak inişli çıkışlı bir film iyi başladı kötü devam etti sonra yine iyi oldu ama malesef kötü bitti... ama her şeye rağmen sıkılmadım görsel olarak iyiydi
aslında filmi izlemeye az bi beklentiyle gittim buda filmi beğenmeme neden olmuş olabilir. filmi gerçekten birz uzun tuttmuşler ama mekanlar kıyafetler gibi etkenleriyle izlenebilir.
çok çok sıkıcı ve basit bir film olmuş.yani oturarak izlesem bile uykumu getirme başarısını elde etti...filmin afişinde de ’’tarihin en hızlı en çapkın ve en sevimli hırsızı’’diye bir yazı var arsen lüpen hakkında.her ne kadar hızlı ya da çapkın olsa da bence çok sevimsiz...4/10