naked-soul
11 Eylül 2006 tarihinde eklendi
çok çok sıkıcı ve basit bir film olmuş.yani oturarak izlesem bile uykumu getirme başarısını elde etti...filmin afişinde de ’’tarihin en hızlı en çapkın ve en sevimli hırsızı’’diye bir yazı var arsen lüpen hakkında.her ne kadar hızlı ya da çapkın olsa da bence çok sevimsiz...4/10
izleyeli yaklaşık iki buçuk sene oldu ve aklımda pek de birşey kalmamış filmle ilgili.yani film öyle bir film kesinlikle.fakat izlerken sıkılmadığımı ve eğlendiğimi de hatırlıyorum,vakit geçirmek için izlenebilecek bir yapım kısacası.
bence güzel bir filmdi,ben beğendim aksiyon-macera bir arada güzel bir şekilde harmanlanmış.oyunculuklar da iyiydi.arsen lüpen’in gemiden kaçarkenki koşma sahnesi çok komikti.izlemek isteyenlere iyi seyirler derim.8/10
Sonunu anlamadım gerçekten. Böyle ekrana boş boş baktım, bitmediğine inandım uzun bir süre. Sona kadar her şey süper gelişmişti, heyecan hiç eksilmemişti; ama sonu cidden olmamış yani. yarım bırakılmış. insanın aklı filmde kalıyor. bu da benim hoşuma giden bir şey değil. hayal kırıklığına uğradım vallahi. ama şunu da belirteyim, başrol oyuncusu cidden sıkı bir oyuncu. neden daha fazla filmde görmüyoruz anlamadım.
Giderken buyuk beklentılerım vardı..Ama bekledığım kadar iyi çıkmadı ama gidersenizde bence zaman kaybı olmaz ama bu fılm yerıne gıdilebılcek bir sürü film var.
aldığı puaanı kesinlikle hak etmiyor 6.4 bu film için çok düşük puan verenleri anlamak imkansız en az 8 puan almalıydı senaryo güzel oyunculuklar güzel sürükleyi ve devamı umarım gelir hikaye devam etmeli bence bu filmi izleyin kesinlikle pişman olmayacaksınız aldığı puana bakmayın 10/8
etkileyiciydi bence 2 saatlik bir süre içerisine pek çok şey sığdırmışlar yalnız dikkatimi çeken burda oyuncular arasında 'eva green'in verilmemesi bence o da bu filmde çok başarılı 10/8
bence gayet güzel hatta muhteşemdi romain duris'in performansı da harikaydı,tamam biraz uzun olabilir ama bu filmde kafa yormaya ve anlamaya çalışanlar için filmin gerilimini unutturup sıkıntı yaratacak boyutta değildi.
konu olarak inişli çıkışlı bir film iyi başladı kötü devam etti sonra yine iyi oldu ama malesef kötü bitti... ama her şeye rağmen sıkılmadım görsel olarak iyiydi