serhatonce26
25 Şubat 2006 tarihinde eklendi
ilk crow nasıl bu nasıl ? allahım filmin sadece 40 dk tahammul ettim ! edwird Furlong nasıl böyle bir filmde oynar bilmeme çünkü kendisi American History X edward Norton kardeşini canlandiriyordu nerden nereye işte ! Tara Raid yazmama gerek yok herhalde !
Arkadaşlar,bu film adı hariç ilk 2 filmin yanına bile yaklaşamaz.Konu nedir?Cuervo'nun çete ile ilgisi nedir?Çete ne diye o kızcağızın peşine düşmüştür?Maden işçileri ve kumarhanenin filmle ilgisi nedir?Satanist törenin nasıl yapılması gerektiği çetenin buna ne zaman karar verdiği gibi detaylar gökten zembille mi inmiştir?Ve bunun gibi daha tonlarca eksiklik yüüznden kanımca çok zengin olduğunu düşündüğüm bir konu heba olup gitmiş.Kaldı ki oyuncular hiç te fena oyuncular değil (başta Dennis Hopper olmak üzere,Boreanaz,Furlong,Reid hiç te boş bir kadro değil en azından bu tarz bir film için) yazık etmişler,3.nün uğradığı hezimetten sonra bari daha ince eleyip ilk filme saygı duruşu yapabilecek iyi bir yapım yapsalardı ya da hiç çekmeselerdi.Buna para verip seyredeceğinize ilk 2 bölümü alıp tekrar seyredin derim.Paranıza yazık.Saygılarımla