Karga 4
    Karga 4 hakkında görüşlerin ?

potasyum
    potasyum

13 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
    hiç ama hiç begenmedim karga 1’in bırak eline su dökmeyi 100 km ötesinden geçemez
    serhatonce26
    serhatonce26

25 Şubat 2006 tarihinde eklendi
    ilk crow nasıl bu nasıl ? allahım filmin sadece 40 dk tahammul ettim ! edwird Furlong nasıl böyle bir filmde oynar bilmeme çünkü kendisi American History X edward Norton kardeşini canlandiriyordu nerden nereye işte ! Tara Raid yazmama gerek yok herhalde !
    tarhansimsek
    tarhansimsek

23 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    İlk filmi izleyenler bilir başarılı bir yapımdı. Yani farklı bir tarzdı ve hatta şahsen çok beğenmiştim. Fakat serirsi sıradan bir tür olarak aldı başını gidiyor. Ve bence seri olarak üzerinde durulsaydı yani ilk filmdeki gibi bir hava kazanılsaydı başarı elde ederdi. Ama gel gör ki cık cık cık...
    widmark-2
    widmark-2

6 Aralık 2006 tarihinde eklendi
    bu ne ya bu ne Crow gibi bir efsaneyi yıkmak isteyen her kargadan bir crow filmi olur diye düşünenler sizlere yazık bir efsaneyi yokediyorsunuz
    balthazar-2
    balthazar-2

21 Kasım 2006 tarihinde eklendi
    Yazıklar olsun. Bu filmi izlerken içim sızladı.Bir film bu kadar kötü olabilir.Oyunculuk sıfır.Senaryo sıfır.Edward Furlong bu efsanevi rolün altında resmen ezilmiş.Brandon Lee’nin kemikleri sızlıyor.Ama hala kötü crow filmleri çekmeye devam ediyorlar.Kesinlikle izlemeyin.Zamanınıza yazık.Eğer hiç Crow Filmi izlemeyip merak ediyosanız ilk filmi izleyin.Gerisi yalan.10/0
    kadir503
    kadir503

14 Kasım 2006 tarihinde eklendi
    Hiç beklediğim gibi bir film çıkmadı. Bugüne kadar hiç Crow filmi izlememiştim. Umutlarım boşa gitti diyebilirim. Film iyi bi başlangıç yapsa da devamı hiç ama hiç gelmedi. Heyecandan uzak, aksiyon sahneleri kötü bir film olmuş. Çok basit ve boş bir film olmuş. Edward Furlong’da bu role bence gitmemiş.Crow serisini sevenler dışındakilerin uzak durması gereken bir yapt. 5/10
    alba42
    alba42

18 Eylül 2008 tarihinde eklendi
    Şüphesizki serinin en kötü filmi.Tamamen vakit kaybı bence.
    thedeadlock83
    thedeadlock83

15 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    oyunculuk senaryo kurgu ses görüntü rezalet ötesi 0/10
    info-tek
    info-tek

25 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    Filmi tesadüfen The Crow'u yani Brandon Lee'nin Crow'unu arşivime eklemek isterken Dvdcinin azizliğine uğrayarak izledim.Filmi aldım ve bir kaç hafta sonra The Crow'u tekrar izlemek isterken Crow 4 le karşılaştım ve tabii ki büyük hayal kırıklığı yaşadım.İlk filmin yanından bile geçemeyecek bir yapım.Olaylar,çekim teknikleri,oyunculuklar.. Herşey çok vasattı.The Crow gotik havasıyla güzeldi ama bu filmde kayda değer hiç bir şey yok.Aslı dururken sureti ne kadar kıymetli olabilir ki.. Eğer The Crow olmasa belki izlenebilir ama kaydadeğer bir şey bulamadım ben bu filmde.
    revengacrw
    revengacrw

17 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    crowların yüz karası.
    peace746
    peace746

25 Kasım 2006 tarihinde eklendi
    filmi beğendim çok güzeldi.....bence izleyinnnn.......
    yelizhayko
    yelizhayko

25 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
    satanist cetelerinin ne yapacağı mağlum lily ve jimmy acımasızca öldürülüşü satanist cetesinin bir kişi mezarında rahat edemiyorsa karganın kişiyi tekrar hayata getireceğine inanmamaları crow filmlerini satanistlikle suçlayanlara cevap olmuştur bnce.Kötülüğe Çağrı filmindeki aşk ,jimmy nin elinde kanlı çiceklerle lily nin yanına gitmesi en etkileyici sahne tekrar tekrar izlemek istıyorum
    dennizm
    dennizm

12 Aralık 2006 tarihinde eklendi
    bu serinin ilk filmini izlediyseniz diğerlerini izlemeyin derim çünkü ilk filmdeki hava diğer bölümlerde yok bir tatminsizlik,bir eksiklik hissediliyor şu son filmin de sadece adı var gerisi boş... kolay yoldan cepleri doldurmak için "The Crow" adını kullanıyorlar yazıktır
    egoprimumtollo
    egoprimumtollo

26 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
    çok yaratıcı hayatımın en etkileyici filmlerinden biriydi.bu kadar güzel anafikre sahip bi film nasıl bu kadar yarım aktarılmış anlayamadım.sanki senaryo sıradan birine verilmiş gibi.sonuc olarak crow 1 bence izlenmesi gereken tek film.kalanlara takılmaya gerek yok.
    turanlihaluk
    turanlihaluk

2 Ağustos 2005 tarihinde eklendi
    Arkadaşlar,bu film adı hariç ilk 2 filmin yanına bile yaklaşamaz.Konu nedir?Cuervo'nun çete ile ilgisi nedir?Çete ne diye o kızcağızın peşine düşmüştür?Maden işçileri ve kumarhanenin filmle ilgisi nedir?Satanist törenin nasıl yapılması gerektiği çetenin buna ne zaman karar verdiği gibi detaylar gökten zembille mi inmiştir?Ve bunun gibi daha tonlarca eksiklik yüüznden kanımca çok zengin olduğunu düşündüğüm bir konu heba olup gitmiş.Kaldı ki oyuncular hiç te fena oyuncular değil (başta Dennis Hopper olmak üzere,Boreanaz,Furlong,Reid hiç te boş bir kadro değil en azından bu tarz bir film için) yazık etmişler,3.nün uğradığı hezimetten sonra bari daha ince eleyip ilk filme saygı duruşu yapabilecek iyi bir yapım yapsalardı ya da hiç çekmeselerdi.Buna para verip seyredeceğinize ilk 2 bölümü alıp tekrar seyredin derim.Paranıza yazık.Saygılarımla