Görkemli Hayatım
    3,7
    Görkemli Hayatım hakkında görüşlerin ?

beck31
    beck31

16 Eylül 2008 tarihinde eklendi
    başarılı bir çizgi roman uyarlaması olduğu söylenebilir fakat fazlaca gülmeyi bekleyenler için hüsran olabilir. bu da çizgi romanın türünün saf komedi olmaması ile alakalı tabi ki. sonuçta filmdeki hoş anlar ve paul giamattinin performansı filmi izlenebilir kılıyor.
    adofina
    adofina

27 Kasım 2007 tarihinde eklendi
    hep böyle filmleri arar dururdum, hayatın içinden izlerken bıktırmayan bitmesini istemediğim filmlerden biriydi, paul giamattinin oyunculuğununda etkisi yok deil..izlemeyen varsa mutlaka izlesin..
    sulod
    sulod

13 Ocak 2004 tarihinde eklendi
    Değişik bir film olduğnu kabul ediyorum ama çizgiroman olayını aşmış olduğumuzu düşünüyorum (bunda en büyük payda amerikalı meslektaşlarına büyük fark atmış karikatüristlerindir)Film sıkıcı bu film yerine bi şero albümü edinebilir çok daha iyi vakit geçirebilirsiniz
    barfly-2
    barfly-2

29 Nisan 2004 tarihinde eklendi
    çok büyük şeylerden bahsetmeyen doyurucu bir film. anlatımı ve bakış açısı ise oldukça ilginç ve oldukça sevimli. benim hoşuma gitti!! rahatlamak isteyenler için ideal!!
    mawi-777
    mawi-777

12 Nisan 2006 tarihinde eklendi
    harvey pekar sıradan ama sıradan oldugu kadar da anormal bi insan. filmin sloganı da bunu destekliyor zaten "sıradan hayat çok karmaşık!" bazı insanlar vardır ekstra bi çaba göstermemesine ragmen farkında olmadgı bi şekilde herkesce sevilir. harvey pekar o karakterlerden biri ve hala kanlı canlı aramızda! paul giamati amerikan bagımsız sinemasının göz bebegi ve harika bi oyuncu. film izlerken kahkahalar atmıyorsunuz ama yüzünüze tatlı tebessümler yerleşiyor ve film boyunca yakanızı bırakmıyor. ii seyirler
    emreavcar
    emreavcar

29 Haziran 2004 tarihinde eklendi
    Ilginc bir hayat hikayesine sahip olan Harvey Pekar'i anlatan "American Splendor' ozgun bir film kabul edilebilir ancak ne hikayesi benim ilgimi cekti ne de anlatimi. Yine de son zamanlarda sinemalarimizda fazla sayida iyi filmle karsilasmadigimizi goz onunde bulundurursak izlenmeli diyebiliriz...(6/10)
    bruceconrad
    bruceconrad

24 Ağustos 2003 tarihinde eklendi
    kaybediş öykülerini severim.
    MojoRising
    MojoRising

10 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
    Keyifle izlenebilecek bir film. Çogu bagimsiz filmden daha üst seviyede. Izleyici duraginlikla bogmuyor, bir hikaye anlatiliyor ve bu hikayede izleyene iyi-kötü filmi izlettiriyor. Basyapit, klasik olmasa da kendini izlettiren, sevdiren bir film. Iyi seyirler.
    walkabout-2
    walkabout-2

30 Ağustos 2003 tarihinde eklendi
    hakkında çıkan olağanüstü eleştirilerin üstüne bir de fragmanını izleyince, gerçekten bu yılın merak edilesi filmlerinden biri olduğu kesin. Paul Giamatti’nin yere göğe sığdırılamayan performansının, Amerika’da Aralık ayında verilmeye başlanacak eleştirmen ödüllerinde yeterince başarılı olursa Akademi’nin de dikkatini çekebileceğine dair bir beklenti olduğu anlaşılıyor.
    gragorsamsabirsabah
    gragorsamsabirsabah

15 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
    gerçek bir 'görkem'... hayatın oldukça içinde. güzel bir tarz. filmde adamın fazla pis evi midemi bulandırdı, onun dışında çok iyi vakit geçirdim.
    eroglus79
    eroglus79

6 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
    Sıradan insanın ne olduğunu, aslında kimsenin sıradan olmadığını, yarı belgesel yarı kurgusal bir dille anlatabilmiş ender filmlerden bence..gayet güzeldi bence, o kadar dandik film üstüne ilaç gibi geldi diyebilirim...
    ankarahukuk
    ankarahukuk

25 Kasım 2003 tarihinde eklendi
    nedir bu ya...kimse filmi görmemiş,usta eleştirmenler en iyi çizgi roman uyarlamalarından biri olduğunu söylüyor,aldığı ödüllere bakıyorsunuz....ama 5.5 puanı var.. cidden ayıp yani...