Konuk oyuncu olarak; Chuck Norris ve David Hasselhoff ı görebileceğiniz matrak bir spor filmi. Stiller ın, gerçek hayattaki eşi Christine Taylor da filmde avukat Kate Veatch rolünde...
Ben Stıller,ah mary vah mary filminden sonra kendine has bir ekol ve hayran yarattı..Ben de bunlardan biriyim...Her fiminden sonra içimde hep bir mutluluk duymuşumdur..Yakar Topta onlardan biri..Güzel espirilerle dolu bu filmin dvd sini mutlaka izleyin derim arkadaşlar...2004 yapımı olduğu için artık sinemada izleme şansımız yok gibi...
dikkat ettiyseniz maçlar başlarken tv den bir haber geçiyor eğer yaptığınız şey biraz spora benziyorsa bizi arayın diye sonra ilginç sporlardan görüntüler giriyor ve bomba artvin yöresinde yapılan kemerle birbirine vurmaca oyunu orda görüntülerde çok komikti ya.
Akılda kalıcı olmayan ama keyifli dakikalar geçirten bir film.Büyük beklentiler içinde izlerseniz hüsrana uğrarsınız.Ama boş vaktinizi değerlendirmek için gayet eğlenceli bir film.
idare eder can sıkıntısına bire bir bu kadar düşük puanı hak etmiyo yinede.ben stillerin tipi acaibime gitmişti:D..sahada onu tanıtırken 'boyu kısa ama gücünü saçında alıyo:D'..
İzledikten önceki insan ile izledikten sonrakiinsan aynı. İzleyene hiçbirşey katmayan basit bir komedi filmi. Saçma konusu saçma oyunculuğu ile birleşince saçma bi filim ortaya çıkmış. Para verilip izlenecek bişey değil. Yinede merak eden izlesin :)
Ben bu filmi çok komik buluyorum . Seyrettiğinizde size tavsiyem orjinal bir dvd ile izleyin çünkü görüntü yönetmeni paranın hakkını vermiş . Espriler sanki bu tarzdaki filmlere gönderme niteliğinde ve ben stıller insanın nefes almadan gülmesine sebep oluyor . Ayrıca yine bir tavsiye orjinal dili ile izlediğimde pek hoşuma gitmemişti ama dvd nin türkçe dublajı çok başarılı . Fazla bir şey beklemeyin sadece gülümseyin .